reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
witam z wieczorka
paczki oczywiscie zjedzone i to az 5 mniammm,ale zeby nie moja psiapsiułka ktora wpadła o mnie jak perszing o 9.00 to bym zapomniała:-p
dziewczyny wasze wirtualne paczki i oponki tez pycha:-)
NIKITA WIELKIE GRATULACJE Z SYNUSIA :-)
Aga .....10 kg to super!!!! wynik tylko pozazdroscic takiej wytrwałosci:happy:
Iwonka to widze ze ty tak jak ja mazysz o przytyciu:tak: ja tez z 10 bym sobie przywłaszczyła bo objadanie sie jedzeniem i słodkim u mnie nic nie daje:wściekła/y: a słodkie jem tonami:zawstydzona/y:
dzis zrobiłam ostatnie zakupy potrzebne do remontu,jutro albo pojutrze zaczynaja robic wiec ja z synkiem wejdziemy na gotowe:-) :tak: :-D :happy: :laugh2:
a teraz spadam spac
DOBRANOC DZIOŁCHY

nikita gratuluje :-):-):-)

też dziś objadłam sie pączkami i chętnie jeszcze wsunęłabym oponka :-)

na spacerku bylismy, ale krótko, bo Maja dziś coś nie w sosie była, ale za to nawet szybko zasnęła sama w łóżeczku :happy:

a ja chyba wczesniej sie połoze bo ta moja w nocy dała mi popalic

a TATUS cieszy sie ogromnie ale wiecie co chyba na Klaudie troche bardziej ???

tak jakos mi sie wydaje
Moze tak teraz juz tego nie okazuje jak przy wiesciach o pierwszym dziecku ale bedzie mial z kim pilke kopac :tak: :-D :-) :happy:
brenda To super wejsc na gotowe i odnowione :tak: ja praktycznie non stop siedzialam w wielkim balaganie i kurzu jak robilismy remont a nie mowiac jak Vanessa wygladala bo jeszcze wtedy nie chodzila a raczkowala :szok: :-D
Wlasnie wsunełam 7 paczka piszac tego posta.Jeszcze bym zjadla ale juz nie mam:no: :-p Leika jeszcze jedna oponka sie skusze:-D :-D :-D :-D Zaraz tez uciekam spac a przynajmniej polezec bo kregoslup mi malo nie peknie z bolu:szok: :-( :wściekła/y: :baffled: :dry: :sick: :eek: A na tvn leci dobry film:tak:

reklama
super dziekuje ide pobuszowac i cos napewno wybiore,,,,choc ostanio cos mie bierze na suwaczek 40 tygodniowy ;-) ...ale rozsadek podpowiada ze to zawczesnie:dry:

Do góry