reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Oj ja tez bym skoczyla sobie do kina, ale juz niedlugo w polowie nastepnego tygodnia przyjezdza moja mum wiec sobie z mezulkiem odbijemy:tak: ;-)
Sewa ja sie tez dziwnie poczulam jak mi powiedziala, ze mam taki problem z zebem:baffled: :baffled: normalnie jak jakis ufoludek:tak: :laugh2:
Ewcia prawa reka to na gosci, wiec szykuj impreze:tak: ;-)

A u mnie w koncu bloga cisza, Erik wlasnie zasnal, a ja sobie moge teraz troszeczke odpoczac:tak:

Iwonka, no to będziemy sobie nawzajem kibicować za kilka miesięcy :-)
Trochę martwię się (na zapas oj na zapas), jak ja zostawię mojego Maksia na kilka dni, gdy pójdę rodzić.... z Maksiem byłam w szpitalu aż 5 dni (miał fototerapię, wysoka bilirubina) i pewnie z drugim maluchem będzie to samo podobno to od konfliktu grup krwi rodziców :-(

U nas pochmurno, ale nie pada, Maksio na spacerze z nianią a mama przy pracy buuuu

Witam wszystkie mamuśki!

Dziewczyny jeśli chodzi o pogodę to walcie do Gdyni. U nas dzisiaj wiosna: piękne słoneczko, ciepło, bez wiatru, ptaszki śpiewają. Zaliczyłyśmy właśnie z Agą spacerek nad morzem. Było super.

Dzisiaj robię sobie dzień jabłkowy. Po wczorajszej dawce smalcu z pączków czuje się nieciekawie. Boże! Jaki człowiek jest głupi. Nawtyka się, a potem ma wyrzuty sumienia. Codziennie kładę się z postanowieniem, że nie będe żarła, a rano......dupa.

Ola a ja mam pytanko, bo chyba jestesmy kumpelkami po fachu, tlumaczka jakiego jezyka jestes? Masz juz zaprzysiezenie? Ja wlasnie na nie czekam i jeszcze sobie poczekam pewnie:baffled: :baffled:
Magda to fajnie wam z ta pogoda, u nas tez szaro ale na szczescie nie pada:tak:

Magda, serdecznie zazdroszczę spacerku nad morzem..... uwielbiam morze!
A jeśli chodzi o postanowienia dietetyczne to mam podobnie :-( :baffled: Planujemy z mężem poważne odchudzanie przed wakacjami (jedziemy ze znajomymi o figurach modeli i nie chcemy czuć się przy nich jak dwa salcesony, a tak się niestety czujemy ostatnio....). W zasadzie to już powinniśmy przejść na dietkę :-( Oj nie lubię!

reklama
OOoooo kurcze móicie ,żę lewa na witanie , hmm chyba ktoś do mnie zawita dzisiaj,a w sumeid zisiaj weekend się zaczyna to całkiem możliwe,że ktoś zawita.Obadamy kto?:confused: :confused:

U mnie nawet fajnie,nie pada( na szczęśćie), ide z Matim na spacerek,bo ostatnio non stopa padało,trzeba korzystać z pogody póki jest.
Ja bym z chęcią pojechała nad morzem z synem(mam 18km do Ustki najbliżej)no,ale u nas zalało plaże i ne ma po czym chodzić, aby morze zobaczyć.Kiepsko,ale jeszcze się anjeżdże z małym, niech tylko przyjdzie wiosna.
Pozdrawiam.

Do góry