reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej kobitki gdzie jestescie ze tak pusto tu na naszym watku??? Ja nie dawno wrocilam od tesciow.Moje dziecko przez dwa dni nie mialao drzemki w dzien i nie chciala wogole tam u nich zasnac na lozku tylko wieczorem usnela mi na rekach a marudzila przy tym jak nie wiem.Teraz juz smacznie spi ale tez z wielkim placzem poszla spac bo przemeczona byla.Dalej ma katar i pokasluje czasami.W tym tygodniu znow jej nie zaszczepie na te meningokoki i do tego wszystkiego jakos ja wysypalo tym razem na plecach.

reklama
Witajcie wiecozrem..
Marlena no to obie wiemy co to znaczy upał w dzień i w nocy nawet w takim mieszkaniu...

Iwonka,dzieci chyba wiedzą,gdzie ich dom i miejsce...Dobrze,że się wybawiła...teraz wróci do normy...

My też zmykamy,,,dobranoc

A co jest malej jakas alergia??
jak tam ssanie piersi odzwyczailas juz ja od tego??
Jak zalozyc dzieciakom,te cholerne paski??? Bo juz nie pamietam...

Iza oj i tu sie odezwalas to fajnie tylko napisz cos o sobie zeby dziewcxzyny cie poznaly blizej a jesli cvhodzi o te suwaczki to ci wiadomosc wysle zaraz

A co ja moge o sobie napisac??
Jestem mloda mama dwojki dzieciaczkow Olga(1,5roku) i Dawid (dwa miesiace i trzy dni) siedze w domu dostaje kota i czasami mam juz wszystkiego dosc....
Mam ochote poprostu sie oderwac na chwile zapomniec i wrocic spowrotem.... A pozatym to jutro mam nadzieje ze juz beda tu zdjecia moich paskudnikow.... ;)

A co ja moge o sobie napisac??
Jestem mloda mama dwojki dzieciaczkow Olga(1,5roku) i Dawid (dwa miesiace i trzy dni) siedze w domu dostaje kota i czasami mam juz wszystkiego dosc....
Mam ochote poprostu sie oderwac na chwile zapomniec i wrocic spowrotem.... A pozatym to jutro mam nadzieje ze juz beda tu zdjecia moich paskudnikow.... ;)
Iza to czekamy na fotki :-)Ciekawa jestem jak juz wyglada Olga no i ten maly Dawidek ktorego widzialam tylko u ciebie w brzuszku:-Da masz gadu gadu lub skypa to sobie po piszemy jutro i po plotkujemy :) Ja juz zmykam spac :tak:

Hejka witam po weekendzie! Przeczytałam wszystko od deski do deski ale nie pamiętam dokładnie co to kogo przykleić:-(. Ale jeszcze trochę i na wyrywki będę wszystko wiedziała:tak:.
Weekend można zaliczyć do udanych, chociaż bardzo dusznych i głowa mnie bolała. Z piątku na sobotę była taka burza ze aż strach:szok:! Spaliśmy na piętrze ale było tak strasznie że o 1:30 przenosiliśmy się na dół bo tam tak nie było słychać grzmotów. A to jeszcze w samym środku lasu :szok::szok::szok:. Ale najważniejsze że Majka spała jak suseł, bo bałam się ze jak się obudzi i przestraszy to już nie zaśnie i nocka z głowy.
A w dzień ani ślady po burzy, duchota i upał. Majka całymi dniami zażywała kąpieli w baseniku i jej było świetnie jak sama mówiła.
iwonka2006 jak czytam o wizytach u teściów to aż mi włosy dęba stają ale widać Twoi są ok, nie to co u mnie. Zazdroszczę.
Ewcia i ktoś jeszcze ale przepraszam nie pamiętam kto (chyba przed pisanie zrobię sobie notatki:tak:) głowy do góry my staraliśmy się o Majkę 2 miesiące dzień w dzień:-p:tak::-D, a o drugie około 4, ale już nie tak intensywnie;-).
anaconda extra wiadomość bo tak się trochę martwiłam. Ale wielkie szczęście że taki lekarz wam się trafił, ja jak pierwszy ( i ostatni ) raz wezwałam to 3 miesięcznej Majki bo miała bardzo wysoką gorączkę, przyjechał ortopeda, który powiedział żeby jutro iść z dzieckiem do przychodni:wściekła/y:. Tyle to ja sama wiedziałam!
Dobrej nocki, może jutro będzie trochę chłodniej.

reklama
Do góry