reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Buziaczek kobitko tylko nie szalej:-D wiem że się niuni nie możesz doczekac ale zawsze lepiej dla dzidzi jak jest do ostatnich dni donoszona:tak: Poza tym jeszcze będziesz miała dośc i myślami będziesz wracac do tych chwil kiedy niunia w brzuchu była;-)Zdrówka!
A ja właśnie wróciłam ze spaceru i czekam na męża. Dzieciaki wrzeszczą i się tłuką:baffled::no: Mam dośc ich i chciałabym chociaż chwilę w ciszy posiedziec:happy::szok::laugh2:

reklama
aniab190- wiecie jak juz pomyslalam,.... ze zachwile moge juz nie miec nic w tym brzuszku:eek: to przestraszylam sie ...jakos tak dziwnie :baffled: :eek: he he taka dziwna sprawa !! ale wole miec Niunie na wierzchu i byc juz po porodzieto mnie najbardziej meczy i nurtuje jak ja urodze i jak bedzie wygladac moj porod jak to boli itp. ja to mysle ze wogule nie bede wiedziala kiedy mam skurcze itp :-p:tak::szok::no: bo ja taka zamotana jestem !! dopiero poczuje te parte :-p:eek::confused::laugh2: hehe

Buziaczku ja jak mi wody odeszły przy pierwszym porodzie to byłam w domu i jeszcze podłogi zdążyłam pomyc i dopiero sie domyśliłam że mam skurcze i rodzę:szok::-D:-D Masz prawo nie wiedziec i nie martw się i nie myśl o tym:tak: Wszystko będzie dobrze;-):-)

hehe mam nadzieje ze tak bedzie jak mowisz, bo ja chce zachowac spokuj i jeszcze sie spokojnie wykapac i spakowac tzn .wybrac !! bez pospiechu..i jak dojade to juz tylko Niunia ma szybko wyskoczyc i bedzie po wszystkim !! hee:-) wiem to nie realne !! :-)ale zawsze mozna pomarzyc !! dobrze ze tu nie trzymaja ..mozesz wyjsc po paru godzinach ale ja zostane dobe ze wzgledu na niunke i zeby sie nauczyc karmic piersia !! :tak:

Hej laseczki, wlasnie mam 4 dni luzu, odprowadzilam mojego mezusia na pociag. Pojechal z Alankiem na dzialke :) No to sie wyspie, ael fajnie i ponadrabiam zaleglosci towarzyskie

Buziaczek mnie odszedł czop 1,5 tyg. przed porodem :tak::tak::tak: wystraszyłam się jak nie wiem co, a potem przez te 1,5 tyg. siedziałam jak na szpilach i wypatrywałam skurczy :tak::tak::tak: Przyszły z samego rana :-D:-D:-D:-D i nie można było ich nie poczuć :-D:-D:-D:-D Ale ja wszystkim życzę takiego porodu jak ja miałam. Szybko, bez traumy.

Shady ale Ci fajnie. Marzę o tym, aby mieć kilka dni tylko dla siebie :tak: Bo ja jestem z dzieckiem 24h na dobę. Starego nie ma i nie ma mi kto pomóc. Szkoda, że tak potoczyło się nasze życie bo jak był to baaaardzo mi pomagał. I teraz jest mi na prawdę ciężko :-( Dobrze, że moje dziecko jest grzeczne i spokojne. Nie daje mi w kość. Ale i tak czasami padam na twarz :tak:

Witajcie wszystkei..
A my dzisiaj nie wiedizeliśmy co ze sobą zrobić,,,wiec wybralismy się z babcią nad morze...super było..
Matuś sięw yszałał,wiaterek był ostry,ale na promenadzie siuper fajnie.Przyjechała też moaj siostra z synkeim i chodizliśmy wszędzie,najedliśmy sie lodów, frytek i gofrów,dzieciakai nabawiły..Fajowo.

Teraz id epoczytać wasze posty,bo jeszcz enie czytałam.
A moze troszke zdjęć jodu,morza,hehe

Iwonka chłopem się nie przejmuj .Mój podobny. Jeśli mu nie powiem to sie nie domyśli. Wychodzi z założenia że wszystkie obowiązki są moje bo on zarabia na rodziną a jeśli już pomoże to domaga sie pochwał...i chwalę go ile wlezie i coraz częściej wykorzystuje :cool2:. Spos.ób na mojego to nie warczenie typu: ruszyłbyś się wreszcie ale słodziutkim , delikatnym głosikiem. Zrobisz sałatkę? taka cii zawsze dobra wychodzi, albo zrobisz grilla ja nie umię tak smażyc kiełbasek albo Nakarmisz Julcie przy tobie tak ładnie je...:-p:cool2:;-) Bo mój Łukasz to taki typ. Jeszcze niedawno wkurzałam się na niego że zawszema problem ruszyć swoje szanowne cztery litery a teraz już nie;-)
Buziaczek to bliżej jak dalej:tak:
Ania 138 takie obawy chyba ma większość polskich rodzin. :no:To nasza Polska właśnie:dry:.
Mężulek właśnie robi grilla więc uciekam

:-)Ale zeście ankilkały,jeden dzien nie am mnie i naprawde lektura...:-p:happy:
Aniab super,że mężulo szybciej wrócił,my na swojego chłopa z Matkeim czekamy,dopiero 23 czerwca wraca.
WerEla no właśnie kurde,my z Ania to wiemy i Sewa tez wie co to znacyz samemu bez chłopa w domu.
Iwonka super oby tak dalej z dzidzią,niedługo będize nas więcej an wątku,bo niektórzy podwójnie...fajnie śnaidanko na trawie,ja marze o tym zawsze...hmm moze kiedyś coś wymarze sobie...tylko pozazdrościć własne podwórko...a mężowie,to zawsze chyba tacy sami...nie choruj kobieto,nie rozkłądaj sie...
Ania138 super ze wyjeżdżacie,miłęgo odpoczynku i pobytu,wypoczywajcie w taka super pogodę.Widze,że mas znadżere jak ja,i lekarz ci powiedizał tak jak mi,heh tylko aj nie w ciązy ale przed...Bedziemy czekać na relacje po odpocyznku na działce.
Anaconda27 mniam czereśnie uwielbiam,wogóle owoce uwielbiam i anjlepeij kwaśnie..he
Sewa super ze planujecie dzidzie,bardzo fajnie..nastepna ciąża się szykuje an wątku;-):-) usunąc,mi lekarz nie kazał skoro chce zajsc w drugą ciaże...:confused::baffled:
Buziaczek o maj gad,to już niedługo no i pewnie non stop wsyztsko sprawdzasz i czekacie na baby ...fajnie...fajnie ci z dzidizą w środku,ale jak będzie na zewnątrz to będzie jeszcze fajniej:-);-):tak::tak:miłe maleństwo super sprawa...
Shady wow pełen luzik i wolna chata i odpoczniesz,wyluzujesz sama,ale pewnei i zatesknisz za nimi;-);-);-);-)
Sewa jestemz tobą,tez tak mam,24 h z dzieckiem is ama w domu.wiem coc zujes zi jak ci idzie..buziakuje i pozdrawiam,ale jestesmy twarde i damy rade..
Cloe dobry spsob na meża masz,taki delikatny i miły:tak:;-):-)życz emiłego grilowania.

A my w domu,właśnie sie epoka lodowcowa zaczyna będziem z Matetkiem oglądać,bo to dla niego bjaa,a ja słucham teksty:-);-);-);-):tak::tak::tak:

reklama
Rany ile wy piszecie:szok: Moje dziecko spi juz od 19:30:tak: jestem wolna,juz zdazylam podlac trawke i przy okazji siebie:wściekła/y: ale nawet ciepla ta woda a ja cala mokra:baffled: Dzis sie opalalam i wogole caly dzien na dworzu spedzilismy.Goscie popjechali,domek posparzatany.
shady o to masz labe,ja bym jeszcze nie mogla na taka rozlake sie zgodzic:no::eek:;-)
Ewcia ale super wam bylo tam,a byli jacys odwazni i kapieli solnych zazywali:confused:
buziaczek ja tez planowalam sobie ze w domku normalnie odejdzie mi ten czop,odejda wody,zaczna sie pierwsze skurcze a tu lipa:dry:Jak minal termin porodu to chodzilam do szpitala na ktg i 3 dnia zatrzymali mnie bo zle wskazywalo i na drugi dzien na porodowke o 8 mnie zawiezli podali oksytocyne i jazda sie zaczela.Zero chodzenia.Caly porod przykuta do loza:baffled:.tzn 8 godzin a w bolach non stop 6 godzin:tak:Ty juz masz jakies oznaki wiec moze i uda ci sie normalnie jak na filmach zaczac rodzic w domku,samochod i jazda do szpitala na porodowke,raz ciach i dzidzius juz wtulony w ciebie szukajac cyca:tak::-):-):-):-):-):-)
cloe my wczoraj grilowalismy,teraz do soboty spokuj.Powiem szczerze ze moj tez lubi byc chwalony tyle za ja to nerwus starszny:baffled:

Do góry