Witajcie, ja mam lenia
Właśnie sobie przypomniałam że ziemniaki wstawiłam, mało brakowało żeby się spaliły
No trzeba kawę chyba wypic bo coś głowę mam ciężką:-)Nie mam pomysłu co tu dziś robic- najchętniej z domu bym nie wychodziła bo na dworzu nie idzie oddychac- najchętniej siedziałabym w samochodzie- bo tam mam klimę
Ale wybredni jesteśmy zimno źle upały też źle;-)
Iwonka widzę że się odstresowałaś i miałaś świetny ubaw
sama bym się tak pobawiła:-)
Novaczka musisz trochę częściej wypady robic i niunkę przyzwyczajac to wtedy nie będzie kłopotu:-)
Buziaczek jak samopoczucie?
Ania138 szybko Ci minie ten czas zobaczysz i jeszcze nieraz zatęsknisz
A na sytuacjęrodzinnąmogęCi poradzic pełne wyluzowanie:-) Jak to mówiąsłuchaj jednym uchem a drugim wypuszczaj i niczym się nie przejmuj, :-)
WerEla niezbyt przyjemne te obowiązki:-);-)czasem nie zbłądź z drogi ;-)i kasy nie wydaj
To taki żarcik- nie obraź się
Właśnie sobie przypomniałam że ziemniaki wstawiłam, mało brakowało żeby się spaliły
No trzeba kawę chyba wypic bo coś głowę mam ciężką:-)Nie mam pomysłu co tu dziś robic- najchętniej z domu bym nie wychodziła bo na dworzu nie idzie oddychac- najchętniej siedziałabym w samochodzie- bo tam mam klimę
Ale wybredni jesteśmy zimno źle upały też źle;-)Iwonka widzę że się odstresowałaś i miałaś świetny ubaw
sama bym się tak pobawiła:-)Novaczka musisz trochę częściej wypady robic i niunkę przyzwyczajac to wtedy nie będzie kłopotu:-)
Buziaczek jak samopoczucie?
Ania138 szybko Ci minie ten czas zobaczysz i jeszcze nieraz zatęsknisz
A na sytuacjęrodzinnąmogęCi poradzic pełne wyluzowanie:-) Jak to mówiąsłuchaj jednym uchem a drugim wypuszczaj i niczym się nie przejmuj, :-)WerEla niezbyt przyjemne te obowiązki:-);-)czasem nie zbłądź z drogi ;-)i kasy nie wydaj
To taki żarcik- nie obraź się
:sick:. tj. teściów.
Porażka
A teraz mam męża który za szczyt dobrej zabawy uważa cztery godziny non stop przed kompem

Za to odbijecie to sobie następnym razem nawet z nawiązką;-)
nie dawałam mu nic, niech organizm trochę powalczy. Nietety rano musiałam mu dać coś na gorączkę bo skoczyła i to sporo:-
. Ale Wam zazdroszczę przejażdżka tirem i impreza jakich mało
. Idę na kawkę.