reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Wycieczka fajna poimprezowaliśmy a i mały się wybawił z kuzynką i tak się napatrzył,że coraz częściej się puszcza sam i chodzi:yes:Pogoda dopisywała a to najważniejsze no i do fryzjera się wybrałam(zapisałam się jak po mame pojechaliśmy co by termin miała) no i "przegląd podwozia"zrobiłam bo mój gin akurat wrócił z urlopu:-).Trochę z autem lataliśmy ale i tak było super.

reklama
Vici... przegląd podwozia... dobre..:-D:-D:-D
A tak właśnie odnośnie, to chyba też powinnam.. ostatnio byłam po porodzie..
No i moja Martyna też się coraz częściej puszcza.. (hi hi, ładnie to brzmi) ale i coraz więcej upadków zalicza.. ale nie ma nic za darmo.. na szczście się nie zraża i próbuje dalej..

Ja tam muszę co pół roku do gina bo spiralę mam i lepiej pilnować co tam się dzieje.
A z tym puszczaniem to fakt fajnie brzmi i do tego nasze bąble robią to razem:-D:-D:-D

A ja bylam na zakupach bo musialam sobie kupic jakas oslone na wanne zeby robic prysznic bo w tym domu co teraz mieszkamy zrobilismy sobie wanne ale prysznica mi barakuje....no nic ale juz mam kupione i jutro montujemy.I kupilam rolete do Vanesski pokoju bo skubana coraz wczesniej wstaje a wczoraj o 23:30 poszla spac.I musze pochwalic ze moje dziecko kolejna noc ladnie spalo w lozeczku i nawet nie plakala.Super....zdjecia pozniej wkleje bo nawet nie mialam czasu przeniesc je na kompa bo aparat juz mam.
Pycha no tos sie opalila:-D:-D:-DFajnie wam nad jeziorkiem bylo:tak:My jeszcze nigdzie nie bylismy w tym roku i basen Vanesski tez stoi pusty bo sie boje ze sie znow przeziebi a na te cholerne szczepienie chce w koncu isc:dull:

A ja jużpo obiadku i nawet dałam się Magdzie namówic na plac zabaw- ona szalała, Matek spał a ja czytałam gazetę a raczej artykuł o teście wódek- najlepszy jest Smirnof;-)a ja i tak wódki nie piję:no:Kiedyś mogłam pic a po urodzeniu dzieci to mam wstręt:dull:Wolę już słabe piwko, winko, likierek albo ewentualnie drinka ale dobrego:-DNo i siedzę przy kompie znów i czytam co piszecie:tak::-)Miłego dzionka a raczej tego co z niego zostało:happy2:

reklama
Ale tu spokojnie.:happy2:
Pycha ale super!! Ja też tak chcę :tak: muszę pogadać z mężulkiem. A jak moja Majka widzi Twoją na zdjęciach to się cieszy i mówi że to taka śliczna Majka jak ona :-D:-D
Iwonka ja też mama dużą wannę ale prysznic to prysznic kupiliśmy tak samo zasłonkę i teraz do wyboru :-D. No i przydaje się ja nasza mała kaczka a raczej jak ona twierdzi delfin się kąpie to cała podłoga była zalana a teraz zasłonka i sucho:-D:rofl2:.
Byłyśmy na zakupach i oczywiście radary nas namierzyły ( teście :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:) i żeby nie mieć problemu z wejściem do domu ( bo oni zawsze ją wołają i przekupują lodami, lizakami itp ) musiałam Mai obiecać że zawieszę jej huśtawkę i teraz co chwilę muszę są sadzać, bujać, wysadzać i tak od 14 30 :no:
Jedziemy dzisiaj na 19 30 do Szubina obejrzeć oddział położniczy. Po powrocie zdam relacje.

Do góry