reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
U nas mleko modyfikowane 210 ml na noc tylko i my jestesmy na bebiko 3r:tak:
Donatella śliczne fotki Kacperka:tak:Zwłaszcza te czarno-białe rewelacyjnie wyglądają no i przede wszystkim synek przystojniak ci rośnie:-)
Pycha ja tam też się nie znam na rowerach:tak:Byle miał 2 kółka i pedały i jechał;-)

Witam:-)Ja od rana zalatwialam sprawy.Bylam w gminie dowiedziec sie o te mieszkanie co sie staralam tzn o dolaczenie do mojego mieszkania pokoju i korytarza gdzie mieszkal pijaczyna.Papiery zlozylam na poczatku zeszlego roku.No i okazalo sie ze juz dawno mi przyznali i napewno dostalam jakies pismo od nich:szok:No ludzie ja jej mowie ze jakbym dostala pismo to bym juz dawno tu sie zglosila do nioch po skierowanie do podpisania nowej umowy najmu lokalu.No nic juz nie chcialam z nia dyskutowac bo i tak jestem zadowolona ze w koncu powiekszy sie tam mwtraz do 40 mk2 i zadnego pijaka mi znow tam nie wsadza.Choc ja i tak tam nie mieszkam juz tylko mojego R. siostra ale wiadomo co mnie czeka w przyszlosci:confused:Mojej mamy jeszcze nie ma,ale chyba dzis przyjezdza,chyba:dry:bo prawdy nie powie:-D
Ania123 tos meza zalatwila,ale dobrze widac mu to zrobilo:-D
Pycha No prosze,oby tak dalej tylko za bardzo nie schudnij:no::-);-)
OlaK Jakie stare:szok::szok::confused::confused::confused::confused::confused::confused:My jeszcze mlode laski jestesmy:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:tak::tak::tak::tak::tak::tak:A jesli chodzi o pieprzyki to juz kiedys pisalam jak tez usuwalam kilka.Balam sie o te wystajace co z reszta okazaly sie nie grozne a te zupelnie plaskie jueden z nich byl juz zaczatkiem do raka i zostal mi wyciety a te inne wypalane.Ja tez znow ale to po wakacjech ide do lekarza na kolejne usuwania.
Aniab rany ale moglo sie to skonczyc tragicznie:szok:dobrze ze nic sie jemu nie stalo:tak:
Donatella Sliczny synek i jak zmeznial:tak::-)
Vici z tego co ja wiem to oficjalnie mleko do 3 roku zycia dziecko powinno pic.Napewno jak najkrocej z butli tylko przestawiac zaczac powinnas na kubek np niekapek z poczatku.W zanaczeniu do 3 roku zycia chodzi nie o samo glownie mleko ale i o jego przetwory rowniez.

Pycha rower trekingowy to taki który ma większy obwód kół, przez to jest szybszy taki rower ma cieńsze opony niż góral, lepiej sprawuje się na asfalcie, ale na polnych drogach też jest ok. Ja mam taki model, że jest jeszcze bagażnik i tam z tyłu nie da sie u mnie przymocować siodełka które jest na pałąku. No i więcej różnic Ci nie napiszę bo nie wiem.

Iwonka super ze udało się to pozytywnie załatwic a z gminą to już tak jest że niby oni wszystko ok zrobili:tak:my złożyliśmy podanie o pozwolenie na budowę i dawno już 30 dni minęło które oni mają na odpowiedź a decyzji jeszcze nie ma:tak:ale mój teśc jak tam pójdzie to zrobi porządek w 3 minutki:-D
A ja stwierdziłam że tylko mężowi zrobię obiad później bo nam wystarczy spaghetti które z wczoraj zostało:-)To mam obiad z głowy:-pA ja uwielbiam włoskie żarcie tylko że później tłuszczyk się odkłada:laugh2:

uff, nadrobiłam zaległości :tak::-D
Co do mlesia to moja pije już od około pół roku pije zwykłe tj. Świeże mleko takie z krótkim terminem. Ja jej gotuje rzadki budyń i ona zawsze wybiera jaki kolor chce i ma z tego radochę. A wypija rano i wieczorem po około 200 ml lubi też jogurty, żółty ser i serki homo, ale topionego nie ruszy. A wczoraj spróbowała kefir i też jej smakował :tak::-D. Mięsko też lubi.
Dzisiaj sobie robimy z mężusiem grill`ka już mięsko się marynuje, a ja kupiłam wczoraj moją ulubioną kiełbasę z serem :-p:-p.
Idę się położyć bo mi mały się znowu napiął, bo no bardzo nisko leży i często tak robi.
iwonka czy to nie Ty miałaś pokazać posiniaczone nóżki córci?
A mój mężuś to nie wiem czy się bardzo przejął tym brakiem obiadu, bo on też wtedy kebab, pizza albo chińskie ( wczoraj kupił sobie to ostatnie ), ale jak mamuśka znowu mu powie że ma jej po coś do sklepu skoczyć to będzie pamiętał jak to może się skończyć a skoro twierdzi że moje obiadki są najlepsze na świecie ( tak kiedyś nawet swojej matce powiedział ale się wkur...:-D:-D:-D) to chyba nie będzie chciał znowu dojadać na mieście :-D:-D:-D, pożyjemy zobaczymy.

Rany jak sie ciesze bo wedlug strony z pogoda jaka podala Ewcia to jednak ma byc cieplo od 1 lipca i slonecznie:))))))))))))))))))))Hurra.....mam nadzieje ze sie nic nie zmieni.
Ania 138 no mialam ja pokazac ale jakos siniaki zaczely blednac i nowych nie ma:)

reklama
my po obiadku, ale Darka jeszcze nie ma, więc mogę poklikac :-)

u nas pogoda sie zepsuła, grzmi, pada, wieje, najbardziej to mnie martwi, ze jak tak będzie to nie wybiorę sie na rower, a dzieki temu kg, który straciłam, to teraz bardzo bym chciała codziennie jeździć,

iwonka podaj tą stronke z pogoda, bo ja wtedy nie zapisałam, a nie chce mi się tearz szukac

Do góry