reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Och diety i odchudzanie,szkoda że za darmo i bez niczego oddać tego nie można.
U nas popołudniu była burza i malutki grad padał ale tylko chwilkę.

reklama
U nas pada od około godzinki ale spokojnie, grill`a też zdążyliśmy zrobić i zjeść :-p. Majka już śpi a mąż prawie ( pozmywał naczynia po obiedzie i kolacji, czy to pierwsze efekty głodówki ;-):-D).
czarna właśnie miałam się pytać o to czy się kładzie oparcie :tak::-D, ale już mi napisałaś. Nawet jak coś będzie nie tak to za późno bo ja już wpłaciłam zaliczkę i jak urodzę to go odbiorę z hurtowni :-D:-D. Jeszcze jedno na 100% będziemy mieć takie samo, ale na razie cicho sza. Może się domyślisz ale jak przyjdzie czas to same zobaczycie ;-):-D.
A ja to potrzebuję dietę na przytycie bo jak nie jestem w ciąży to ważę tak 44-46 kg i ani grama więcej :-(
Do jutra. Dobranoc

Ewcia aż wstyd mi to mówić bo jestem tech.żywienia:zawstydzona/y::zawstydzona/y:!!!!
Powiem szczeże że nie mam żadnej diety:blink:!!!nie jem śniadań albo kolacji w zależnośći jak zajadłam śniadanie to nie jem kolacji i na odwrót:-)!!!! No i przede wszystkim nie jem żadnych słodkości ani nie piję napoi gazowanych!!! Nie wiem jak mi się to udaje ale jakoś trzeba zrzucić zbędne kilosy!!!!

Ania138 chyba się domyślam o co może chodzić ale nie jestem pewna:-):-)!!!!
A co do Twojej wagi to Ci zazdroszcze:tak:!!!
Wyobrazcie sobie że moja mama jak szła z bratem do porodu to ważyła 46kg:szok::szok::szok:!!!!
vici-:-):tak::-):tak::-):tak:
noelia a chudniesz coś????Czy ten chrom to na utrzymanie wagi????

no więc kochane moje ja prędzej dostanę skurczy niż urodzę przez tą cholerną cesarkę odesłali mnie do domu bo poprostu miejsc nie było !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
panienke ze skurczami przewiezli na Kasprzaka poprostu paranoja wiec po co wypisuja skierowania!!!!:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Człowiek się nastawi psychicznie a tu Dupa:zawstydzona/y::wściekła/y:
No ale przełożyli mi ja na poniedziałek a na moje pytanie czy w poniedziałek znowu minie odeśla pan dr. powiedział ze napewno nie ze juz zostane no bo to przecież juz bedzie 39 tydzien poczatek a i tak sytwierdził ze bym mu teraz nie zaczeła rodzic.
Z tego wszystkiego wcale bym sie nei zdziwiła jak bym w weekend teraz dostała akcji porodowej od tego wszystkiego i tu bym im narobiła bigosu.

A co do zjdec wiec w tym wypadku wrzuce jutro no najpozniej w sobotę mam troche czasu :-):-):-):-):-):-)

A wracając do mleka to moje dziecko wypija wieczorem ok.180 ml mleka z kleikiem kukurydzianym.Nieraz na drugie śniadanie zjada tez 180 mleka z jakąs kaszka owocową.Tylko niestety jego mleko to Bebilon pepti ,bo jest alergikiem.Straszny smak ma to mleko.Nie moze jeść żadnego nabiału i trochę się martwiłam czy nie ma anemii,ale zrobiłismy mu morfologie i ma wyniki książkowe.Teraz znowu będziemy go kłóć/testy alergiczne/ Jak sobie pomyślę jaki będzie płacz to mi skóra cierpnie.I jeszcze musimy jechać na te badania do Opola.

U nas też przeszła burza i nawet jakis grad padał.Grzmiało jak diabli aż mały się chyba wystraszył.Moze bedzie jutro czym oddychać:blink::blink::blink:

Dzięki za miłe słowa pod adresem mojego smyka.Rzeczywiście urosło mu się ostatnio:tak::tak::tak:

Cloe Twoja Julcia ma dzisiaj roczek!!!(tak pokazuje suwaczek)

Sto Latek dla Juleńki!!!! Rośnij zdrowo Skarbeczku!!!

Nikita -współczuję Ci!!! A te capy (lekarze) chcą jeszcze podwyżek!!!ZA co???
Życzę Ci abyś do pon. donosiła dzieciaczka w spokoju!!!I nie deneruj się niczym!!!

pappa babeczki do jutra!!!!!

Hello wieczornie po dłuuugiej przerwie :) Chora byłam przez cały zeszły tydzień i nie miałam głowy do BB...

nikita000 - na pewno w poniedziałek będzie już po wszystkim, trzymaj się i postaraj nacieszyć ostatnimi dniami ciązy!

czarna551 - dopisałam się do listy :)

reklama
Do góry