reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Witam wieczorkiem.
Buziaczek ja poproszę o przepis na ciacho bo długo szukam i znaleźć nie mogę a uwielbiam tiramisu.
Dzięki za odwiedzinki na blogasku.
Ania ja też mogę czytać te wasze przeżycia z teściami i tylko współczuć można
Buziaczek ja poproszę o przepis na ciacho bo długo szukam i znaleźć nie mogę a uwielbiam tiramisu.
Ania ja też mogę czytać te wasze przeżycia z teściami i tylko współczuć można
czarna551
Fanka BB :)
Ewcia kochana piszę tutaj do Ciebie bo na wątku naszych imprez napisałaś że 7 lipca mój Mąż ma imieniny a on ma wtedy urodziny!!! I jeszcze kochana zmień date moich imienin z 8 sierpnia na 7 !!!! i jeszcze ostatnie to 24 listopada ja mam ślub kościelny dopiero!!! Sorkki wielkie za zamieszanie!!!! Mam nadzieję że nie będziesz zła!!!
Nie ma za co ;-) Bede Was odwiedzac jak znajde czas.Witam wieczorkiem.
Ja kupilam takie w pol gotowe- z opakowania, gdzie byl juz proszek (ciasto i masa-krem) a przepis byl z tylu sama musialam tylko dodac skladniki i upiec biszkopcik!!
ale czy smaczny Mi wyszedl to nie wiem jutro sie okaze.
znajde na internecie przepis to wkleje link

Moj Mezulek bedzie mial urlopik (miesiac) od momentu gdy zacznie sie -najwazniejsze :-)+ Malutka
i czego Mi wiecej potrzeba zyc nie umierac.
A na codzien nie mam co robic za bardzo to tez taka bezczynnosc Mnie meczy. Jak bedzie Blanka to juz nie bede sie nudzic :-) i pewnie zatesknie za nuda.ale narazie nie mysle o tym ...
Tez z tych powodow nie moge sie doczekac wszystkiego...

A na codzien nie mam co robic za bardzo to tez taka bezczynnosc Mnie meczy. Jak bedzie Blanka to juz nie bede sie nudzic :-) i pewnie zatesknie za nuda.ale narazie nie mysle o tym ...

Tez z tych powodow nie moge sie doczekac wszystkiego...

E
Ewcia81
Gość
Czarna spoko poprawie,dizęki za sugestioe i sorki z apomyłke,ale wiesz jak to jest;-):-).
Buziaczek to super,że meżulo bedzie z tobą przez miesiac cąły,poprostu rodiznka w kkomplecie...:-);-)
Buziaczek to super,że meżulo bedzie z tobą przez miesiac cąły,poprostu rodiznka w kkomplecie...:-);-)

patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
>Chyba tu musze dolaczyc bo jestem z tych siedzacych w domu w dodatku na obczyznie...
:-) Pozdrawiam Was wszystkie...

czarna551
Fanka BB :)
Czarna spoko poprawie,dizęki za sugestioe i sorki z apomyłke,ale wiesz jak to jest;-):-).
[/quote/]
Ewcia ja też się pomyliłam co do daty moich imienin!!!Taka d..pa ze mnie że nawet nie pamiętam kiedy mam imieniny!!! Przyznam szczeże że super zrobiłaś ten kalendarz!!!
Patrycja24 Witaj!!! Napisz nam coś o sobie!!!
Zapomniałam Wam powiedzieć że piszę bloga dla mojej kruszynki!!!! Chyba za rok będzie gotowy!!!!
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Gotowy nie gotowy dawaj adresik stronki.Zapomniałam Wam powiedzieć że piszę bloga dla mojej kruszynki!!!! Chyba za rok będzie gotowy!!!!
Witam nową mamusię ja też na obczyźnie i sama nie jesteś bo nas"wygnanych" jest tu wiecej.Napisz cosik więcej o sobie i zaglądaj do nas często bo tu naprawdę dużo się dzieje.
Podziel się: