reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Ja już po obiadku:tak:I dalej się nudzę:dull:Normalnie oszalec idzie w domu. Może dziśgości będziemy miec bo cos mi wczoraj mąż mówił że znajomi może wpadną:eek:A ja najchętniej poszłabym spac. Matek właśnie wsunął mojego pomarańcza i mówi że nie ma co oznacza ze trzeba mu przynieśc nowego:-DO ide za nim bo gwizdnął pestki z talerza:-p

My już po wizycie w skupie-u nas Iwonka-puszki po 4 zł za kilogram.Zbieraliśmy prawie przez rok i mała zgarnęła 28 zł.Przynajmniej wie ,że kasa nie leży na ulicy.A jak byście widziały te zazdrosne spojrzenia pijaczków jak wywaliłyśmy te dwa wory puszek:crazy::crazy::sick::sick:.

Moje dziecię na spacerku z babcia a tu urwanie chmury.Na szczęście schowali się u ciotki na przeczekanie.Obiadek juz uwarzyłam,spodnie poskracałam,poodkurzałam,wtrząchnęłam loda/należy mi się /i czekam na powrót głodomorów.

Aniab-suwaczki widać i są śliczne :tak::tak::tak::tak:
Ola-udanej podróży i wielu niezapomnianych wrażeń.Czekamy na relację.
Iwonka-miejmy nadzieję,że meteorolodzy się pomylili:tak::tak::tak::tak:

hej laseczki
Kurcze rece mi opadaja, jak sie wali to wszystko.
Siostra mojego meza miala wypadek samochodowy, wjechal na nia tir na autostradzie. Miala szczescie, troszke poobijana, "zeskanowali" ja w szpitalu od a do z i wypuscili.
Mam nadzieje, ze moja tescioweczka nie rpzelozy przyjazdu do nas

hej laseczki
Kurcze rece mi opadaja, jak sie wali to wszystko.
Siostra mojego meza miala wypadek samochodowy, wjechal na nia tir na autostradzie. Miala szczescie, troszke poobijana, "zeskanowali" ja w szpitalu od a do z i wypuscili.
Mam nadzieje, ze moja tescioweczka nie rpzelozy przyjazdu do nas
:szok::szok::szok::szok::szok: Te TIRy sa okropne.Dobrze ze nic sie nie stalo:tak::tak::tak::tak::tak:

Hej Laseczki!:-):-)!!
Te Tiry to zgroza normalnie:crazy:!!! Jezdzą hu je środkiem drogi:wściekła/y::wściekła/y:!!! Powinni dla nich osobne drogi zrobić!:crazy::crazy:!!
Ja sprzątałam domek;-)!! Wchodzę do pokoju i co widz:-):-)ę..... same zobaczcie........

Czarna to jest chyba najladnijeszy widok jaki mozna zobaczyc:happy2: slodkie.

A te Tiry to naprawde sa okropne we mnie tez kiedys wjechal, ale wtedy si ewystraszylam a jeszcze z malym jechalam, ale nic nam sie nie stalo tylko auto troche ucierpialo.

reklama
Wozka w koncu nie kupuje,swoj stary wypralam i go bierzemy.Brakuje mi jednej walizki.
Czarna
no fajny widok,moje skarby tez tak spaly czasem:)

Do góry