Witam w weekendzik
)
Czarna - gratuluję i oby tak dalej! Ja się wzięłam za naukę samodzielnego usypiania synka w łóżeczku wraz z początkiem czerwca. Zajęło mi to 6 dni i pełen sukces
) Os 3 tygodni mały sam usypia w łóżeczku
)
Gdyby jeszcze tylko nie nocne pobudki to byłoby super...
Iwonka - baw się dobrze!
WerEla - współczuję... zaglądaj częściej, może jak się nam wygadasz to będzie Ci choć troszkę lżej...
Czarna - gratuluję i oby tak dalej! Ja się wzięłam za naukę samodzielnego usypiania synka w łóżeczku wraz z początkiem czerwca. Zajęło mi to 6 dni i pełen sukces
Gdyby jeszcze tylko nie nocne pobudki to byłoby super...
Iwonka - baw się dobrze!
WerEla - współczuję... zaglądaj częściej, może jak się nam wygadasz to będzie Ci choć troszkę lżej...
On jest z tych niepijących i tylko czasem piwko, winko czy drink a szwedy to chleją bardzo dużo no i nudził się bidulek - wypił 3 piwa i głowa go rozbolała i wrócił do domku. Jaki on grzeczniutki;-)A ze mnie dziś zwłoki bo strasznie długo te filmy męczyłam -chyba do 1.30
A o 6 już wstałam bo spac nie mogę

Jak zwykle będziemy jechac obładowani na maxa. Mam nadzieję że nie będzie sztormu ale płyniemy promem ze Szwecji do Niemiec więc krótko-3.45 min bo do Polski prom płynie o wiele dłużej no i miejsc nie było
!!! Co do brata to współczuję
-kopnij go odemnie w du..pę za to że Was budzi i robi zadymę
!!! Zaglądaj do Nas częściej:-):-)!!!
??? Siedziałaś przy lóżeczku czy jak