reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

cześć dziewczyny

ufff........... chyba z 10 stron miałam do nadrobienia, a teraz mam mętlik w głowie i nie pamiętam co komu miałam napisac, więc wybaczcie :zawstydzona/y:

internet mi sie rozłączył :angry: i musiałam czekac az mi sąsiad podłączy, bo mamy na spółkę

u nas pogoda do d..., rano jeszcze zdążyłyśmy wyjśc na mały spacerek, ale potem lunęło i niedawno przestało

mała śpi, ja mam gołąbki od wczoraj, a więc luzik :-):-):-):-)

witam wszystkie nowe mamy

reklama
Sewa, ja też mam kłopoty z kręgosłupem i stawami. W ciąży to tak mnie bolał kręgosłup, że brałam leki p/bólowe. A stawy mam chore od dziecka. A do tego do czterdziestki już blisko :szok:

Kasiad jeszcze trochę, a będziemy się skręcały na śruby :-D:-D:-D:-D aby jakoś funkcjonować :-D:-D:-D:-D:-D

Pycha Witaj! Już myślałam, że Ty też gdzieś wyjechałaś!

Hej dziewczyny, Obiad mi sie waży na kuchence. Robię z myślą już o jutrzejszym dniu. Jutro chcę mieć luzik:tak: Zaraz robię kawę . Pogoda do bani nawet nie ma jak z Julcia wyjśc dobrze żę jeszcze jest tata:tak:
Agatka coraz więcej dzieci mam skazę Nie ma jednak co robić z tego tragedię bo na pewno tragedią to nie jest. Skaza u Julci w żaden sposób nie skomplikowała mi życia. To już bardzej ataki kolek są przerażające.
Sewa co z kręgosłupem? Ja czasem miewam bole w okolicy lędzwiowej i to takie że rękami nie można ruszyć:crazy: Podobno pozostałość po ciąży bo przytyłam 27 kilo Strach pomyśleć co będzie po drugim dziecku:sick: Sypiemy się staruszki;-)
Ach i muszę się wam pochwalić.

Dziś są moje urodziny. Właśnie skończyłam 29 lat:tak:

Cloe!!!!! Wszystkiego najlepszego. Dużo zdrowia, szczęścia, spełnienia marzeń i czego sobie tylko życzysz!!!!!

reklama
Cloe wszystkiego najlepszego

Moje dziecie wstalo.................... i chyba go cos na spaniu ugryzlo bo jest taki nieznosny chodzi i placze przytulam go a on placze probuje go uspokoic i nic nie pomaga:dull: poprostu siedzi mi na kolanach i placze:dull: a ja nie wiem co mu jest:eek:
jedziemy zaraz po M do pracy to moze sie uspokoi...............:crazy:

Do góry