reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja dziś pobalowałam i dopiero przed 22 wróciłam do domu :tak: , Jędrek padł bo tak się wywściekał z cioteczną siostrą, że już p[adal na twarz;-):tak::-D

reklama
Ostatnimi czasy to tyle nowych kobitek do nas zawitało, a została tylko Iwonka c.28 wszystkie gdzieś uciekły :baffled::baffled::baffled:

Ja dziś pobalowałam i dopiero przed 22 wróciłam do domu :tak: , Jędrek padł bo tak się wywściekał z cioteczną siostrą, że już p[adal na twarz;-):tak::-D
taaa alez pobalowała,,,długo,,,

Ostatnimi czasy to tyle nowych kobitek do nas zawitało, a została tylko Iwonka c.28 wszystkie gdzieś uciekły :baffled::baffled::baffled:
no dokładnie.taktakk

Ja pitolę :szok: jeszcze 99 postów i dobiję do 1000 :tak::tak::tak: ale sie ostatnio rozpędziłam :-D
bijesz na akord:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-Ddzisiaj dobijesz do 1000 gwarantuje,hahaa

wogole tak dzisiaj jakoś zasuwam,ze co chwiel mi pisze BB z emam czekac,bo jeszcze tamten ledwo poszedl post i co chwila tak msuze czekac,achhh jestem szybsza od kompa,,,

reklama
No i maluch oddelegowany do pokoju swojego...
taa iwona.c28 to ma dzisiaj nielada zadanie...nogi męzowi rozkłądać tfuu ukłądac do snu...musi sie nim dzisiaj żonka zająć łądnie,,jutro nam opowie co i jak....gdzie ta noga w końcu wyladowała podczas......:tak:;-):-D:-D

Do góry