reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam dzien dobry..
Ja pozegnałąm dzisiaj męże,nawet z Matuniem sie karneliśmy z nim 30km,bo jechał w strone Gdańska iw racał przez słupsk,,takze zaliczyliśmy przejażdżke TIREm. Matunio wniebowzięta,od wczoraj o tym gadał.
A teraz w domeczku,przed chwilka wróćilismy,ale niedługo na wieś jedizmey na nocke,bo ja jutro mam rade w SP,a synka pilnuje ciocia Grażyna. Takz ejuż dizsiaj tam, zmykam....(ale koło 16 dopiero)
Id epcozyatc wasze posty....

reklama
No to zaczynamyyyy od tych co nie skopiowałam,bo zapomne:zawstydzona/y::-p
Aniab ojej ojej,ale strasznie było co?? najedliscie sie strachu,,szok.ale dobrze,ze wszystko jest juz dobrze i jesteście spokojni...
Ania138 no właśnie kochana jak sie wogóle czujesz?? Dawidek rośnie co??wypyxcha domeczek swój:tak:;-)

No to ja zmykam robić pokaz... tak sobie wymyśliłam... niedługo roczek Kuby i robie w Nero pokaz slaidów... zdjęcia z narodzin, potem po kilka z każdego miesiąca i zdjęcia z dziadkami.... fajnie się tak potem zdjęcia ogląda na kinie domowym, jeszcze podkłąd muzyczny... może robiłyście? polecam...
Mój M sie tym zajmował przez kilka lat i nagrywaniem,,,umiem to ropbić i naprawde super sprawa....

Ewcia. nie obiecuj, nie obiecuj... tak obiecujesz, ajak sie wypuyscisz znów gdzieś na wieś, to i tak Cię nie będzie... hi hi... ;-)... ale nie martw się... ważniejsze jest zycie w realu, a nie w wirtualu :tak:
Pozdrawiam.:-)
haha jasnowidz z ciebie,,ale potem praca jeszcze także,chyba wogole to raz dziennie,,chyba z emalo godzin jakoś...jutro sie dowiem plan i wszystko inne,bo mam RADE w SP...

Ewcia jak stosunki z mężem?
Stosunki superrrowate z męzem,,ale teraz zobaczymy jak wyjechał i jak to będzie...

A co się dzieje z Iwonką i Ewcią? Ewcia miała się częściej udzielać i co?
Leiczka już jestem jestem,,od dzisiaj częstsze wizyty będą...bo m pojechał i nuda samemu,,,:tak:;-):-):-)Tęśkniłaś?? hehe

Buziakujee,,ide kawe wypić,,obiadke jakiś walnąc,a, potem dada i fruuu na wioseczke.....
OLAK o rety kochana,oby wsyztsko sie dobrze zagoiło...:tak::blink:

Agatko
wszystkiego najlepszego w rocznice slubu kochana.
Spełnienia waszych marzeń, miłości,szczerości,wytrwałości iii jeszcze sto takich rocznic udanych!!!

cze dziewczyny:-)
nie mam jakoś czasu pisać ale podczytuję co się dzieje na BB;-)
U Nas znowu tragedia:no::no:
sąsiad się powiesił wczoraj wieczór koło 23:no::no:
miał rodzinę 2 letnią córeczkę i żonę:no::no::no:
tak strasznie chce mi się płakać:-:)-:)-(
podobno był chory psychicznie:szok::no::sad:

....................................

Agatka, wszystkiego dobrego z okazji rocznicy!!!!

Czarna, ale smutna historia.... :-:)-:)-(

Pozdrawiam i lecę do Maksika mojego się bawić! :tak:

O jezu czarna ale naprawde tragedia,zostawić żonke i ćóreczka małą,,ojej,,smutne...:-(.
Dobra ja zmykam i szykuje sie do cioteczki,mają wpaśc znajomi i pifeczkoo musze dzisiaj postawić,papapa

MIłego wieczorkuuu

DZIAŁA!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D
Tata spędził przy nim bidny pół dnia ale zrobił i jest jak trza :-D:-D:-D, a to znaczy że wracam do Was no jak już pisałam na pewno do porodu, a brzusio coraz niżej a dzisiaj to już naprawdę mocno.

Ania 138 nie stresuj sie bedzie dobrze przy drugim idzie łatwiej;-):tak:
No, no tak się mówi tylko w rzeczywistości to nie zawsze tak jest, ciocia męża przynajmniej z drugim miała :szok:, szkoda gadać. Ale to nie znaczy że ja też tak będę miała, ale mogę bo mój lekarz stwierdził że dzidzia jest dość duża i mogę mieć problem.

Ania138- a ja ponawiam pytanie... czy na avatarze to Twoje zdjęcie, bo kiedyś je widziałm w innym wątku i zapamietamłam, tak bardzo mi się spodobało... urocze... No i trzymaj się, będzie dobrze, dzidzia wyskoczy bardzo szybko, zobaczysz...

He, nie to nie ja, to jest tapetka na komórkę ale teraz tak do mnie pasuje że ją sobie przywłaszczyłam

Ania138 - na pewno wszystko będzie dobrze :tak: A męża kopnij w doopę, niech się opamięta, że ma żonę na wylocie...

:tak::tak::tak: święte słowa ale facet to inna kategoria i pewnych oczywistych rzeczy nie rozumie, ale już jest trochę lepiej ( może dlatego że do roboty pojechał ;-) )

cze dziewczyny:-)
nie mam jakoś czasu pisać ale podczytuję co się dzieje na BB;-)
U Nas znowu tragedia:no::no:
sąsiad się powiesił wczoraj wieczór koło 23:no::no:
miał rodzinę 2 letnią córeczkę i żonę:no::no::no:
tak strasznie chce mi się płakać:-:)-:)-(
podobno był chory psychicznie:szok::no::sad:

....................................

reklama
Czarna :no::no:, które to już takie zdarzenie tam u Ciebie, aż strach :szok:.

A do mnie dzisiaj wpadła koleżanka z wiadomością że 16 września ślubu nie będzie :szok::no:. Kolejni nasi znajomi tzn. on akurat nie ale my naprawdę jakieś złe fluidy przesyłamy chyba, to już trzecia para.
A żeby było ciekawiej to jej cała rodzina odetchnęła z ulgą i złożyła gratulację podjęcia dobrej decyzji :tak:.
Kto mi streści ostatnie 100 stron :zawstydzona/y:?

Do góry