reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

MIłych zakupów Leika,,a iwonka obkupiona
g100.gif

A ja kabaret ogłądam
b035.gif

reklama
Cześć kobietki nie było mnie wczoraj bo cały dzień szaleliśmy na zakupach no i jedzonko robiłam mężowi:tak:
Sewa wszystkiego najlepszego:-)
Mój mąż jużpojechał a ja jak zwykle sprzątam bo okropny bałagan mam zawsze jak on się pakuje:-DA teraz wkleję jak wygląda Madzi prezent bo to nie jest hulajnoga tylko deskorolka z kierownicą

Zrobilam sobie drzemke razem z dzieckiem i teraz jestem jakas pijana:confused2:Wstalam zjadlam grzybki w smietanie:-p:-)
Aniab rzeczywiscie to deskorolka :tak::-):-):-):-):-):-):happy:

Ja już posprzątałam a teraz czas usypiania nadchodzi a moje dzieci jak zwykle szaleństwo:-DZajrzę tu jak mi się uda ich położyć a teraz seans przed tv bo czekam na skazanego na śmierć

Ja już posprzątałam a teraz czas usypiania nadchodzi a moje dzieci jak zwykle szaleństwo:-DZajrzę tu jak mi się uda ich położyć a teraz seans przed tv bo czekam na skazanego na śmierć
no to udanego usypiania,,bo moje male to padło mi na ręakch jakies poł godizny temu jak gadaliśmy z ciocia przez skype

Dobra ja mówie dobranoc,ide ciuszki na rano przygotowac i wyreczko zrobić i sie tam utulić w ramionach MOrfeusza(jak to Sewa),,,a ona chyba zapiła sie dzisiaj an tych imieninach swoich,hehe nie am jej i nie ma......

DOBRANOCC

Hej.
U mnie po staremu, czyli nic się nie dzieje :no:.
Byliśmy na spacerze, bo zrobiła się bardzo ładna pogoda i ze spaceru wróciliśmy z ... kotkiem tj. on przybiegł na plac zabaw a później poszedł za nami do domu, Rudy był badzo tolerancyjny ale kotek na psa źle reagował i M poszedł go wypuścić na plac zabaw i uciekł. A później przyjechała do mnie koleżanka z córką i dziewczynki się wybawiły jak zawsze.

ja kupiłam w CCC, takie za kostke, bo Maja musi takie miec

No ja byłam w CCC i tam są już kozaki, a takich jesiennych to już końcówki i oczywiści Majki numerów nie było :no:

Leika 4 pażdziernika:tak:Wedy też powinnam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczyna:tak:Z mężem nie możemy zdecydować się na imię a tak to pole bitwy zawęzy się do jednej płci;-)no i oczywiście będę wiedziała jakie ciuszki dopkupić bo poki co pod rękę wchodza mi tylko takie "babskie";-)
Ja też tak miałam :tak:, a jak się dowiedziałam że mam mieć synka to dopiero jak zaczęłam widzieć takie chłopięce rzeczy i teraz tylko takie widzę :tak:.

SEWA
SPEŁNIENIA MARZEŃ

reklama
Do góry