E
Ewcia81
Gość
MIłych zakupów Leika,,a iwonka obkupiona
A ja kabaret ogłądam

A ja kabaret ogłądam

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
no super,,tylko ciekawe co kobietki beda w nocy robily,,hehe ze tak późnow stały...Zrobilam sobie drzemke razem z dzieckiem i teraz jestem jakas pijanaWstalam zjadlam grzybki w smietanie
:-)
no to udanego usypiania,,bo moje male to padło mi na ręakch jakies poł godizny temu jak gadaliśmy z ciocia przez skypeJa już posprzątałam a teraz czas usypiania nadchodzi a moje dzieci jak zwykle szaleństwoZajrzę tu jak mi się uda ich położyć a teraz seans przed tv bo czekam na skazanego na śmierć
ja kupiłam w CCC, takie za kostke, bo Maja musi takie miec
Ja też tak miałamLeika 4 pażdziernikaWedy też powinnam wiedzieć czy będzie chłopak czy dziewczyna
Z mężem nie możemy zdecydować się na imię a tak to pole bitwy zawęzy się do jednej płci;-)no i oczywiście będę wiedziała jakie ciuszki dopkupić bo poki co pod rękę wchodza mi tylko takie "babskie";-)