Witam:-) u nas ciepelko. W domku nam jeszcze nie grzeja

chociaz zaczeli nam zawory wymieniac, ale na dworku niezle dzis. Ja jestem dzis tak umeczona ze szok. Moj M dostal w nocy telefon ze alarm w pracy ( 2.50 nad ranem

) i musial wstac i jechac. Przy okazji ten telefon obudzil mi Kubusia

. Skonczylo sie na tym ze musialam go wziac do siebie i dospalismy jeszcze do 6, ale przez to ze mnie wyrwano w tak brutalny sposob ze snu jestem niewypoczeta i spiaca jak chol**

. Bylam dzis u lekarza bo znowu mam straszny kaszel i katar:sick:, ale mnie nie przyjeli bo nie maja juz wolnych miejsc do lekarza ( a bylam o 8 rano). Tak sie wku** to im powiedzialam ze jak dzwonie do rejestracji to nikt nie odbiera a przy dwojce dzieci ja nie moge przyjsc o 5 czy 6 i stanac w kolejce

to mnie laskawie na jutro zarejestrowali bo nie moga tak dzien wczesniej ale ze ja z dziecmi to wyjatek zrobia - cos strasznego
No ja też Majce nie daje i nie dam tak do tego wieku, i ostatnio teściów uświadomiłam bo chcieli ją nakarmić jajecznicą z grzybami a ja nie pozwoliła ale byli zdziwieni i trochę chyba nawet oburzeni
Moi tez tak maja jak powiem zeby czegos nie dawali to zaraz foch. Moja tesciowa to jeszcze sie obrazala jak lezalam w szpitalu zaraz po urodzeniu a ona mi napszynosila czekolad pomaranczy i obiad z fasola a ja jej powiedzialam ze tego mi jesc nie wolno bo karmie. Normalnie taka zla byla ze

, ale mnie to rybka
Ta grzybica zrobila sie od wilgoci miedzy paluszkami............
AGATKA ja tez dopiero teraz sie dowiedzialam

nigdy bym nie przypuszczala
Ja bez codziennej miseczki płatków z jogurtem i kawy nigdzie się nie ruszam

śniadanie u mnie to podstawa. Potem mogę nie jeść cały dzien, ale rano muszę.....
Ja mam na odwrot rano tylko kawa, bo nic innego bym nie przelknela a sniadanie kolo poludnia albo dopiero obiad jem
Idzie miś,żyrafa wielka,
lew grzywiasty,
mysz maleńka,
wszyscy razem z prezentami,
z najlepszymi życzeniami.
Bo to dzień radosny wielce
- masz o jeden roczek więcej!
MATEUSZKU wszystkiego naj z okazji 3 urodzinek:-):-)