Hej a ja sie dopiero na zakupy wybieram ale najpierw obiadek- dziś niezdrowe frytki
ale własnej roboty
Wogóle nie mam na nic czasu dzisiaj- to chyba przez to że dziś ostatni dzień ciepła ma być
A szkoda
Zajrzę wieczorkiem

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ach szkoda tej pogody,bo tak pieknie dzisiaj....Hej a ja sie dopiero na zakupy wybieram ale najpierw obiadek- dziś niezdrowe frytkiale własnej roboty
Wogóle nie mam na nic czasu dzisiaj- to chyba przez to że dziś ostatni dzień ciepła ma być
A szkoda
Zajrzę wieczorkiem
oooo risotto mniam mniamo matko ja ziemniaków nie mamco ja na obiad zrobię
chyba risotto mi tylko zostaje albo spagetti
oczywiście,ze zrobie dla ciebie takze...kobietom w ciązys ie nie odmawia,hehe...odłoże ci troszke i gołębiem przyśłe,hehheEwcia a ja bym zjadla golabkow i bigosu:-):-):-):-)zrob i dla mnie troszke:-):-):-):-):-):-)
Uwielbiam kapuste:-)tylko za kapusniakiem nie przepadam
![]()
Ewcia a ja bym zjadla golabkow i bigosu:-):-):-):-)zrob i dla mnie troszke:-):-):-):-):-):-)
Uwielbiam kapuste:-)tylko za kapusniakiem nie przepadam
![]()
oczywiście,ze zrobie dla ciebie takze...kobietom w ciązys ie nie odmawia,hehe...odłoże ci troszke i gołębiem przyśłe,hehhe
ale typ,,najpierw agda,z enie przyjdzie,a potem przylazł,,a ty babo siedx w domu,,a tu tak pięknie na dworzu..mialaś racje ze mu tak angadałaś...Nie wiem czy sie nie spoznilam ale dolaczam sie do kawki;-). Wlasnie pije. Obiad juz zjedlismy i teraz mozna kawke wypic. Wku** sie bo facet od grzejnikow przyszedl akurat jak ja poszlam po Natalkebylam pietro nizej i prosilam zeby przyszedl do mnie a gosc mi na to ze dzis to juz chyba nie zdazy i przyjdzie jutro
. To mu powiedzialam ze moze w ogole nie przychodzic dla mojej przyjemnosci a jutro tez mnie moze nie zastac bo mam inne plany a nie siedziec w domu i czekac na niego
oczywiście,ze wyśle tobie tez,,,:-)No ja tez uwielbiam golabki to moze i do mnie Ewcia tego golebia wyslesz;-). Chyba musze sobie zrobic, bo mi smaka narobilas
![]()