reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Hej dziewczyny Pogoda fatalna Może dlatego już od rana czuje się zmeczona a moja Julka tryska energią:sick:
Pycha co się dziwisz U mnie wygląda podobnie Wielkie porządki a za chwile porównywalny syf. W weekend odkurzacz chodzi kilka razy w ciągu dnia . W tygodniu nie ma jak bo Julka jeszcze boi się odkurzacza ale też by się przydało:dry:
A zacjhód słońca śliczny:tak:
Iwonka c 28 no to dobrze że przyjdzie i naprawi co sknocił:tak:
Vici fajne macie promocje w moim mieście jeszcze nawet nie wszystkie sklepy organizują posezonowe wyprzedaże Ciekawe co robią z towarem któey im zostaje bo nie wierzę że wszystko schodzi:no:
Iwonka droga ciężarówko tobie dokucza kręgosłup mnie biodra. a tu jeszcze pierworodne domaga się uwagi ,ale co tam damy radę;-):tak:( mam dziwne przeczucie że zacznie nam się labado jak już drugie będzie na świecie;-))
A co do płci to nie mam przeczucia. Poki co w sklepach pod rękę podchodzą same dzewczęce ciuszki ale to pewnie dlatego że już jedna dziewczynkę mam:tak: Dlatego poki co nic nie kupuje choć nie powiem , korci;-). Chwilami chce mi się chłopczyka ( fajnie mieć parkę ) Raz chcę dziewczynkę ( Po Julce mam tyle ślicznych sukienek, zabawek nawet wiem jak bym pokój urządziła dziewczynom) ale czas pokaże .Najważniejsze żeby było zdrowe:tak:

reklama
Rety!!!!! Chyba za wcześnie się pochwaliłam. Jędrek już dwa razy zrobił kupkę :-:)-:)-:)-(

Iwonka odpoczywaj kochana. Napisz jak wyszedł ten posiew Vanesski, bo jestem bardzo ciekawa.

Cloe Ty też się trzymaj cieplutko. Współczuję Ci serdecznie bo ja w ciąży też cierpiałam na stawy biodrowe. Beznadziejna sprawa.

sikoreczka trzeba było zostawic kompa włączonego na noc :tak: to spokojnie przeniosłoby się. A tak to będziesz miała powtórkę z rozrywki.

Witam i juz po zakupach kupilam malemu 2 kurtalki jedna ta polarowa za 8 a druga cieplejsza troche z podszewka za 14:-).Na zime mam kombinezon z zeszlego roku tzn kurtka i ogrodniczki.kupilam 98 bo byl wywijany i teraz jest super.Ale trzeba cosik jeszcze bo jak to przemoczy to nie mam innego.
Pycha zachod boski:yes:
Ja tam z mojego bezorkowego jestem zadowolona no tylko to mycie po kazdym odkurzaniu mnie drazni.
Iwonka a ty lepiej odpoczywaj

Sewa caly czas trzymaj go na diecie i dawaj leki.Moja tez mialal juz poprawe a pozniej nawroty niestety.teraz juz jest niby dobrze ale....

hej Laseczki!
odzywam się na chwilkę.... ostatnio nie miałam czasu ani warunków zaglądać do sieci. Wczoraj wieczorem wrócilismy z Wawy, a tam nie mamy porzadnego połączenia z siecią, wszystko chodzi baaaadzo powoli więc aż się nie chce podłączać. Do tego mąż nadal w domu, z pretensjami, czepiający się, atmosfera aż gęsta....
normalnie się odechciewa :-(
Praca mgr złozona, ale gość w sekretariacie, na temat kultury osobistej którego nie będę się wypowiadac bo jest ona na poziomie kopalni w Wieliczce, robi wszystko zeby sprawy opóźnić. Powinnam się bronic pewnie w następny weekend.

Maksio miał urodzinki, zdmuchiwał świeczki na torcie chyba ze 20 razy trzeba było je poownie podpalać, fajnei się bawił :tak:

Gratulacje dla Ani i Dawidka!!!

Buzuaki dla wszystkich postaram sie bywać trochę częściej choć będzie trudno bo chłop mi internet okupuje ;-)
A poza tym humor nie ten - perspektywa mieszkania z teściami mnie dołuje :-:)-(

OlaK my tu wsyztskie juz o tobie pisalysmy... fajnie ze juz jestes. A co do M to mojego nie ma w domu a tez sie kluci ze mna co chwile:baffled:

Pycha ladne zdjecie.Majak to potrafi minki robic;-):-D

Vici mam jeszcze jedno pytanko odnosnie tego odkurzacza......:sorry2: czy ten filtr mozna pod woda splukac?

Ola K. - pracownicy dziekanatu mają to do siebie, ze są wredni z natury... Wiem coś o tym :no:
Dobrze, że praca już złożona :tak:

A w sprawie kurteczek - miałam upatrzoną jedną dla Natka, zieloną, bawełnianą kurteczkę na zimę w Kaphallu. Czekałam aż dostanę
kupon zniżkowy pocztą (przysylają mi co parę tygodni), no i przyszedł wczoraj.
Zniżka 25% czyli prawie 30 złoty na kurteczce... Pojechałam po nią i niestety,
zostały same małe rozmiary :(

Mamy jeszcze jednego Kaphalla w Łodzi, pojadę jutro do niego, może tam się ostał
jeszcze jakiś rozmiar 86.

reklama
CLOE I IWONKA bardzo wam wspolczuje tych bolow ciazowych - trzymajcie sie i duzo odpoczywajcie:tak:

SIKORECZKA szkoda ze te zdjecia ci nie poszly trzeba bylo zostawic kompik wlaczony na noc a tak to robota drugi raz

VICI gratuluje udanych zakupow:tak:

OLA K wreszcie sie odezwalas juz sie o ciebie martwilysmy dobrze ze praca zlozona a obronic sie napewno obronisz:tak:

Ja bylam u lekarza. Dzieci maja wirusowke i nie trzeba im dawac antybiotyku:-) wystarcza witaminki i syropki homeopatyczne ufff ulzylo mi:tak:. Teraz zrobilam sobie kawke i popijam

Do góry