reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

no dzienw pracy,,męćzący is zkoda gadać,kiedys zastrzele niektore dzieciaki i to na 100%,,bo tak mnie z nerwow wyprowadzaja..ach skzod asłów...

a okna widze,to nie tylko mój problem,,,nono...

dobra ide sprawdzac prace,,kilka ich amm i dwa ćw...

reklama
Zapomnialam wam wczoraj napisac ze kupilam wczoraj dziecku dwie kurtki zimowe i 8 sztuk body z dlugim rekawem za 61.19 zl:tak::-):-):-):-):-)
W Carrefour jest promocja wiec jesli macie taki supermarket w miescie to moze i u was a tez takie promocje.....kuretczki super grube na polarze z kapturem i w przeroznych kolorach po 16.90 a body bawel;niane i to takie grube na zime po 3.90:tak:
A ja zawsze sama sobie obcinam wlosy i grzywke i z dlugosci.

Witam wieczorową porą:-) Miałam dziś wizytę. Moja mam się wybrała z prezentami dla młodych;-) Wprawdzie urodzinki są za niecały miesiąc ale zrobiło się zimno i już im przywiozła częśc. A więc dla Madzi dwuczęściowy kombinezon z materiału podobnego do sztruksu. Leciutki a ciepły więc będzie super. Ja uważam że na teraz jeszcze troszkę za ciepły. No a Adrianowi kupiła ocieplane spodnie na szelkach. Też narazie nie będę mu zakładac bo przy +5 to chyba za dużo. lepiej wsadzic kalesonki pod spodnie:tak: Ale ubranka super i na pewno się przydadzą:rolleyes:
No ja tez na allegro wpisałam się i szukam czegoś dla Adrianka. Narazie spodobały mi się klocki magnetyczne:-D Chyba sobie poradzi:confused:

Witam wieczorkiem.
Alez mi sie nic nie chce...:eek: Normalnie nawet nie chce mi sie siedziec, ani oddychac...:-D
Bylam z Grzesiem na rehabilitacji. Nawet byl spokojny (choc nie obylo sie bez placzu). Pani robila mu jakies cwiczenia. Podobno obnizyla mu barki (ramiona). Ja tam nie widze roznicy. Nastepna wizyta za tydzien.
Iwnoka, Sikoreczka widze, ze juz jestescie przygotowane na zime:tak:. Ja tez ostatnio kupilam Grzesiowi kombinezon w komisie. Prawie niezniszczony, a kosztowal 35 zl. Za taki lub gorszy zaplacilabym conajmniej dwa razy tyle w sklepie. A przeciez nie wiadomo jaka bedzie zima i czy wystarczy na caly ten okres. W koncu takiemale dzieciaczki tak szybko rosna.

Zapomnialam wam wczoraj napisac ze kupilam wczoraj dziecku dwie kurtki zimowe i 8 sztuk body z dlugim rekawem za 61.19 zl:tak::-):-):-):-):-)
W Carrefour jest promocja wiec jesli macie taki supermarket w miescie to moze i u was a tez takie promocje.....kuretczki super grube na polarze z kapturem i w przeroznych kolorach po 16.90 a body bawel;niane i to takie grube na zime po 3.90:tak:
A ja zawsze sama sobie obcinam wlosy i grzywke i z dlugosci.
no kurcze a ja nie mam takiego sklepu koło siebie,,nawet nie wiem gdzie bym miała najblizej do jakies miasta z tym sklepem,,,kurcze no...

No ja tez na allegro wpisałam się i szukam czegoś dla Adrianka. Narazie spodobały mi się klocki magnetyczne:-D Chyba sobie poradzi:confused:
ja tez mateuszkowi kupuje te klocki magnetyczne,,dzieic świetnie sobie z tym radza,,a jakie kupujesz,bo tam jest wiele opcji i różne części..

Witajcie dziewczyny;-) Moje dziecko padło już o 19.00 czyli zakładam że jutro będzie pobudka o siódmeji znów sie nie wyśpię.:no:
Iwonka dlaczego u mnie nie ma carefula Za takie ceny sama chętnie kupiłabym coś Julci i maluchowi.
Ewcia nie nerwuj nam się kobietko. Uważam że ty i tak sobie nieźle radzisz a dzieciaki w szkołach sa jakie są:baffled:
A ja dzisz byłam u lekarza Wszystko ok ale ważejuz 87 kilo:szok:Dodamże na początku ciąży ważyłam 68 kilo Jak tak dalej pojdzie będę grubsza jak dłuższa a do niskich to ja nie należę:no:

Ewcia nie nerwuj nam się kobietko. Uważam że ty i tak sobie nieźle radzisz a dzieciaki w szkołach sa jakie są:baffled:
A ja dzisz byłam u lekarza Wszystko ok ale ważejuz 87 kilo:szok:Dodamże na początku ciąży ważyłam 68 kilo Jak tak dalej pojdzie będę grubsza jak dłuższa a do niskich to ja nie należę:no:
spoko,ja tam nerwy w las puszczam,wczesniej lub póxniej,,ale sowje mus sie nagadać,,wteyd lepiej...hehe....
nono Cloe rośnie ci dzidiza,,a wiesz już co?? a wkleisz nam fotke brzunia??

pozdrawiam i zycze miłych snów,,ja zmykam,,dobranoc

Ja rowniez mowie, a w zasadzie pisze;-), dobranoc. Co prawda ide jeszcze troche poprasowac, bo teraz to przynajmniej spokoj, ale kompa juz wylaczam.
Zgadzam sie z Ewcia -Cloe i reszta ciazoweczek wklejajcie zdjecia swoich brzuszkow.:tak:

reklama
Witam z rana. U nas znowu paskudna pogoda. Do tego jestem kompletnie niewyspana:no:. M wstal o 5 bo w delegacje jechal i sie obudzilam, a potem juz o 6.30 trzeba bylo wstac bo Natalka do szkly i musialam ja wyszykowac zreszta i Kubus juz wstal. A poszlam pozno spac bo mlody usnal po 20 ale obudzil sie po 21 i szalal prawie do 23.30:szok::szok: tzn nie plakal tylko sie bawil.

Anaconda jakie Majka ma juz dlugie i piekne wloski :)
IwonaC sukienka jest do kolan a korzuszek krotszy.
Elisabeth a buty kupilam brazowe pod kolor sukienki-czekoladowe

IWONKA a ten plaszczyk to dluzszy masz?? Chociaz z drugiej strony wydaje mi sie ze taki kozuszek tez by pasowal:tak:. Najlepiej przymierzyc to i to stanac przed lustrem i zobaczyc co lepiej wyglada;-) ja zawsze tak robie jak nie wiem co wlozyc

CLOE dzidzia rosnie to i mama musi troszke wieksza byc w obwodzie;-);-):laugh2:. Najwazniejsze ze jest wszystko ok i ty sie dobrze czujesz , a wage zrzucisz:tak::tak:.

Do góry