reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
wow klavell,,kurs niemieckiego taki długi,,ło matko,,ale bulisz zapewne z aniego co??
700 euro

W nas dzis wstapil taki len...spalysmy do 10:00...po 10:00 przyjechal maz na sniadanko i zostal do obiadku hihi...bo zasnelismy w trojke w naszym lozecku, no i wstalismy przed 14:00, a to dlatego, ze obudzila nas moja mama telefonem...
Hanifke nakarmilam, przewinelam, dostala lekarstwa i lezy grzecznie w lozeczku ziewajac od czasu do czasu...ja mam chwilke to siedze przed komputerem, bo prania nie chce mi sie wlaczyc, zmywarki tez nie...dzi obchodzimy dzien dobroci i nic nie robimy tylko sie lenimy...jedyne co dzis zrobilam to jajecznice :)))
Za oknem szaro, pochmurno, wietrznie, resztki lisci spadaja z drzew...

Moje dziecko wlasnie zasnelo...odwracam sie za siebie by zobaczyc co robi moja kruszynka...patrze, a ona slodko spi ze swoim "kolega" w buzi (czyt.smoczkiem)...

no..... meża na zebranie pogoniłam...... ale był przerażony... jakby sam coś napsocił:laugh2:i miał być wytknięty:-D
aneczka138 - fajne porównanie... musze zapamiętać:laugh2:
bodzinka - co jest kochana..... nie wolno tak na smutno........ kże jakąś wspólną imprezkę zrobimy????:rofl2:
iwonka.c.... moja to też taki niejadek.. zawsze wszystkiego zostawia... no ale pić by mogła dużo:tak:
klavell - oj dobre takie lenistwo. ja to mogę tylko pomaRZYĆ
LEIKA - No koniecznie się przebadaj.... zadbaj o swoje zdrówko........ no i może ktoś by Tobie pomóg w ciagu dnia choć przez parę dni??
DOBRA DZIEWCZYNKI ZMYKAM DO SMARKACZA BO JUŻ MI WYJE I SIE SKUPIĆ NIE MOGĘ
PAPA

Adrianka mi już nosi:baffled: tak brykał że nabił Madzi mega guza:angry: Chciałby już z nią się bawic a tu sie jeszcze nie da:dry: No i bidna z płaczu i zmęczenia padła o 17. Znowu czeka mnie zabawa do 22:szok: buuuu.......

Ania zupke dla psa:confused: moja sunia nie ruszy zupy a twoj je:szok:
Mój pies to najbardziej lubi krupnik z warzywami i mięsem z puszki jak zapomnę ugotować to ma ryż albo makaron, czasem suchą karmę mu daję ale kręci nosem.
Ania138 po co Ci prostownica? Jakaś impreza Ci się na sobotę szykuje :-) chyba nie doczytałam :baffled:
Roczek chrześniaczki Martynki.

Aniu a co za imprestke masz? A prostownice ja Ci moge pożyczyć, he he po co masz cierpieć;-), albo Vici pewnie też ,zobacz jaki ma fajny zestawik?
he he dzięki dziewczyny, będę pamiętać na przyszłość :tak:
Oooo to cos dla miojego dziecka,ona sie juz doczekac nie moze.Codziennie patrzy w okno i mowi NIE MA SNIEG :)

Jędrek też stoi przy oknie jak zaczarowany i krzyczy, że będzie bałwana lepił :-D:-D:-D
:tak::tak::tak: To tak samo jak Majka
II grupa cytologii to nie jest zle.Ja miałam III i dodatkowe badania.Ile się stresu najdłam...Okazało się ,że to nadżerka i zapalenie pochwy.Ja też czytałam,ze I to głównie dziewice mają;-)Z własnego doświadczenia, spokojnie na martwienie się będzie czas.
Ja się właśnie wściekłam na rodzinke męża no a niestety nie mam przyjaciół więc skazana na nich jestem....
Chyba wredna małpa ze mnie,że nikt mnie nie lubi...Pije winko i chyba na smutno a mały cycka nie dostanie.Boże jak mi się chce płakać
A co się się stało? Pamiętaj nam możesz wszystko powiedzieć :tak:

reklama
Dziewczyny! Właśnie przeczytałam, że Buziaczek w sobotę brała ślub. No nawet nam się nie pochwaliła :baffled:

Buziaczek nu, nu, nu ;-):tak::-D
Wklejaj nam tu foteczki szybciutko.

Do góry