iwona.c28
Mama Natali i Kuby
A to zmienia postac rzeczy;-)Jędrek zjada trzy, a nawet cztery, ale nie pulpety tylko pyzy. Pomyliło mi się i napisałam pulpety![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A to zmienia postac rzeczy;-)Jędrek zjada trzy, a nawet cztery, ale nie pulpety tylko pyzy. Pomyliło mi się i napisałam pulpety![]()
700 eurowow klavell,,kurs niemieckiego taki długi,,ło matko,,ale bulisz zapewne z aniego co??
Mój pies to najbardziej lubi krupnik z warzywami i mięsem z puszki jak zapomnę ugotować to ma ryż albo makaron, czasem suchą karmę mu daję ale kręci nosem.Ania zupke dla psamoja sunia nie ruszy zupy a twoj je
![]()
Roczek chrześniaczki Martynki.Ania138 po co Ci prostownica? Jakaś impreza Ci się na sobotę szykuje :-) chyba nie doczytałam![]()
he he dzięki dziewczyny, będę pamiętać na przyszłość
Aniu a co za imprestke masz? A prostownice ja Ci moge pożyczyć, he he po co masz cierpieć;-), albo Vici pewnie też ,zobacz jaki ma fajny zestawik?
Oooo to cos dla miojego dziecka,ona sie juz doczekac nie moze.Codziennie patrzy w okno i mowi NIE MA SNIEG![]()
Jędrek też stoi przy oknie jak zaczarowany i krzyczy, że będzie bałwana lepił![]()
A co się się stało? Pamiętaj nam możesz wszystko powiedziećII grupa cytologii to nie jest zle.Ja miałam III i dodatkowe badania.Ile się stresu najdłam...Okazało się ,że to nadżerka i zapalenie pochwy.Ja też czytałam,ze I to głównie dziewice mają;-)Z własnego doświadczenia, spokojnie na martwienie się będzie czas.
Ja się właśnie wściekłam na rodzinke męża no a niestety nie mam przyjaciół więc skazana na nich jestem....
Chyba wredna małpa ze mnie,że nikt mnie nie lubi...Pije winko i chyba na smutno a mały cycka nie dostanie.Boże jak mi się chce płakać