reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam Was Dziewczyny zimowo, czekam na słońce żebym mogła wsiąść w autko i pojechać do sklepu , bo teraz mróz i ślisko a ja się boję.
Szkoła- temat rzeka, już nawet te maluszki mają dużo zadawane, co rusz "kartkóweczka", ciężkie tornistry itd., ja z moimi gimnazjalistkami też mam problem bo wiecznie coś. Sama nie zawsze jestem w stanie im pomóc, szczególnie starszej w 3 klasie gimn. szok ma chyba to co kiedyś miało się w liceum.
A tak na marginesie to dzisiaj podobno mamy najwięcej szans na spłodzenie chłopczyka a którego się staramy, tylko żeby Moje Kochanie nie przyszło zbyt zmęczone po pracy do domku.... zobaczymy.
Pozdrawiam cieplutko

reklama
Witam Was:-)
Mój M dziś wdomku za to jutro pracuje.
Za oknem biało ,śniegu po kostki....
Ja w piżamce, nic nie zrobione w domku, tak dla odmiany:-)
Nie wiem nawet czy będzie nam się chciało pupy ruszać...Tka mi fajnie, ciepło...

cześc kobietki

oj ostatnio mało tu zaglądam :zawstydzona/y: zaraz spróbuję choć trochę nadrobić

u nas od rana mroźno, a śnieg do nas jeszcze nie dotarł, raz wieczorem troszkę popruszyło o tyle

oj chyba nie poczytam, bo moje dziecko jest strasznie znudzone i ciagnie mnie za rekę i mówi "oć, prosze" więc jak tu odmówic :-)

GOSIACZEK owocnego staranka;-):tak:

Ja juz nastawilam obiadek ( dzis fasolka po bretonsku wiec sie musi troche pogotowac). Kubus spi. Ja tez jeszcze w koszulce nocnej biegam:cool2:

hej mamusie..tez jakoś zaglądać nie mam czasu...poczytam co tam u Was i już Kajka na kolankach siedzi i ani myśli dać mamusi chwilkę:sorry:.Teraz sie chwilkę zajęła wyjmowaniem zabawek i mogel zerknąć choć na minutkę:tak:.U nas zimnica tez sie zrobiła..i szaro z lekka ale niestety śniegu jeszcze nie widać:-(.Filonek jeszcze w szkole,a ja pije poranną kawkę..i miłego dzionka życzę:tak:

Gosiaczek trzymamy kciuczki za chłopaczka :tak:

a na obiadek mamy kotleciki, bo wczoraj Darek nie dotarł na obiad, więc będzie dziś musiał zjeśc, a dla mnie i Majki nalesniczki, Maja je same, a ja z serem waniliowym i polewa toffi .... mniam.... już mi slinka leci

Witam:-)a ja wyjatkowo juz ubrana i nawet wlosy umylam.Ale za to jestem nie wyspana bo jakies glupoty mi sie snily:wściekła/y: Przed domem zrobilismy taki daszek dlugi i teraz bedziemy jeszcze dostawiac takie belki drewniane i wyjdzie nam z tego taka altanka/werandka jakby i mam zamiar tam powiesic takie ala sople swiatelka na swieta.Wczoraj widzialam w Castoramie piekne ozdoby swiateczne,zatrzesienie tego:-)

reklama
Do góry