reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Do tego Majka poślizgnęła się na lodzie i przewróciła prosto w kałużo-chlapę - całe rękawiczki, spodnie i kurtka w błocie, więc musiałyśmy szybko wracać do domu.

:-D:-D:-D moja Majka tez dziś wylądowała w błocie i to prawie na poczatku naszego spaceru, ale potem jak to wyschło, to nie wyglądało tak tragicznie, a dodam, że miała jasną kurtke :no::-D

O jak narazie to te buty mi się najbardziej podobają
414vv%2Bp2V5L._AA280_.jpg

ja coś podobnego mierzyłam u nas w sklepie za 69zł, ale jakoś nie mogłam siezdecydowac, muszę iśc z kimś, kto mi doradzi

reklama
vici ja tez muszę miec cieplutkie, mam jedne takie eleganckie, ale to na sporadyczne wyjścia, bo one są wogóle nie ocieplane i teraz chce coś naprawde ciepluskiego, a te co ja mierzyłam miały zamek z boku

Mnie się wydaje że te buty są z boku na suwak, bo jakoś nie chce mi się wierzyć żeby o tym nie pomyśleli:tak::tak::tak:
Ja też na zakupy lubię z kimś chodzić, a zwłaszcza ze swoją siostrą

Fajnie,że wam się podobają obszukałam tą firmę co robi te buty i się zawiodłam trochę bo są sznurowane widać na innym zdięciu(w ebay tego nie pokazali) hmmmm to jest co sznurować ale i tak chyba przy nich zostanę.Firmę mam już sprawdzoną bo mężusia to jedyna firma która u niego wytrzymuje.Te są całe skórzane a korzuch w środku naturalny:szok:

Ania138 jak ty masz dobrze z ta twoja mama....kochana kobieta.Szkoda ze ja nie mam ,nie mialam pomocy jak urodzilam Vanesske.
No mam, dobrze że ona już się nauczyła nie wtrącać tylko pomagać :tak:

A my wróciłyśmy niedawno ze spacerku, mroźno u nas jak diabli. Do tego Majka poślizgnęła się na lodzie i przewróciła prosto w kałużo-chlapę - całe rękawiczki, spodnie i kurtka w błocie, więc musiałyśmy szybko wracać do domu. Kupiłam dziś gazetę super niani i popołudniu będę miała co poczytać:tak::tak::tak:
To jak cos ciekawego przeczytasz to nam napisz :tak:

ja coś podobnego mierzyłam u nas w sklepie za 69zł, ale jakoś nie mogłam siezdecydowac, muszę iśc z kimś, kto mi doradzi
A w jakim sklepie? Jakimś typu CCC lub coś podobnego, bo mi się bardzo podobają a też mam tylko na szpilce a teraz z dwójką to nie bardzo na spacer po tych wertepach :-D

Też mi się wydaje że mają a przynajmniej powinny mieć zamek, teraz tak robią :tak:

Hejka ja tez wrocilam juz ze spaceru zakupow i od lekarza w jednym. Maly na szczescie osluchowo w porzadku a ten kaszel zrobil sie z tego ze wszystko z noska splywa do gardelka wiec tylko dostal kolejne syropki. Obiadek juz wystawiony na stol wlasnie stygnie zaraz bedziemy wcinac a juz taka glodna jestem ze :szok:

VICI butki super bardzo mi sie podobaja a swoja droga to i ja sie musze w jakies zaopatrzec bo mi sie moje popsuly i zostalam tylko w jednych ale takich wyjsciowych na obcasie i nie ocieplonych:cool:

GOSIACZEK czekamy na efekty po fryzjerze - wrzuc zdjecie:tak:

Ide jesc bo zaraz umre z glodu jeszcze jak takie zapachy ze stolu leca:-p

elisabeth no nie przekonał się do grupy, a ja na siłę go prowadzać nie będę, bo to ma być dla niego przyjemność, a nie obowiązek. Może spróbuję od grudnia. Ale nie wiem...

Co do nerwów.... kup meliskę i popijaj. Zdrówka życzę.
Ha ha mi nie melisa potrzebna tylko SŁOŃCE!!!

ELizabeth jak tam szukanie pracy?
E tam! Na razie nie idzie, bo musze czekac na męża aż wróci. A ostatnio miałm wypatrzona ofertę w firmie kuzynki mojego męża i tak długo pisałm CV i list intencyjny, że oferta stała sie nieaktualna, hi hi... może to i dobrze, bo ja twierdzę, ze nic nie dzieje się bez przyczyny.

reklama
A ja Wam powiem, że ostatnio to nie mam jakoś za bardzo czasu do kompa usiąść, a jak wróci mężuś to chyba już w ogóle rzadko tu będe zaglądać, a szkoda.

Vici bardzo fajne te butki i wyglądaja na cieplutkie, bo ja to taki zmarźluch jestem.

Sikoreczka wow ile śniegu u Ciebie, podeślij troche na kujawy:-)

A teraz zmykam na obiad, dziś rybka w piekarniku, a potem może na spacerek?

Do góry