reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Witam nocka z Pl necik jakos ograniczony wiec bede zagladac sporadycznie a do domku wracam chyba 13 wiec od 14 wracam na stale:-D
Pozdrawiam wszystkich goraco i dobrej nocki zycze

reklama
Eh te ząbki... U nas też lezą. Madzia dziś wieczorem to się wściec chciała. Płakała i ręce do buzi pchała. Dałam jej panadol i chyba przeszło. No ale w przeciągu tygodnia wyszły jej dwie trójki:baffled:
Dobranoc! Jutro jadę do mamy :-)

Ja nie stosowałam żadnej diety w trakcie karmienia piersią, a synek też jest alergikiem (choć dość łagodnym).

Witam nową mamusię :tak:

I mówię dobranoc :)

Mój Grześ jak widzi cyca to aż się cały trzęsie:-DDlatego nie wyobrażam sobie żeby miał z niego zrezygnować.W nocy też jeszcvze cycuś:tak:
Karolek nadal się cały trzęsie.No i nadal zdarza mu się w nocy budzić i pić tak,że aż słysze jak przełyka.Chciałam go teraz na wiosne odstawić ale może jeszcze poczekam do dwóch lat.Jak Leika pisze jak jej smutno to mi sie odechciewa go odstawiać:-)Ja jak mały miał 2,5 miesiąca wcinałam kapuste z grochem, w małych ilościach, no i nic mu nie było.To złote dziecko, oprócz cytrusów mogłam wcinać wszystko.Teraz jak jest większy to i na lampeczke wina sobie pozwole, potem tylko tata ściąga mleczko a synuś musi się obejśc smakiem:-):-)Ale nieczęsto;-)

Witam nocka z Pl necik jakos ograniczony wiec bede zagladac sporadycznie a do domku wracam chyba 13 wiec od 14 wracam na stale:-D
Witaj Vici brakuje nam Ciebie:tak:Mam nadzieje,że dobrze sie bawisz.Odpoczywaj i wrcaj do nas:-)

Dzien dobry. Wstałam dziś o 8.30:-)Za oknem mróz okropny - 10 stopni brrr.

ja popijam martini z cola i lodem i cytrynka,,moz ektoras chetna przy wekendzie????,,mam duzo 1,5litra tego,heee

ja ja ... tylko ciekawe czy jeszcze ci zostało coś od wczoraj:confused:

moje marzenie................. albo chociaż pifffko małe...

ogólnie to mąż odebrał moje badanie krwi - i mam za wysokie limfocyty... :confused::confused::confused:
Reniferku wydaje mi się,że powinnaś iść do lekarza,bo wysokie limfocyty o ile dobrze pamietam mogą być przy jakiś infekcjach.
ja chce 7 miesiecy mikiego poic mleczkiem... tzn do końca kwietnia/maja... później sie regeneruje i pod koniec roku znów staranka :tak::tak::tak:

Wow szybko chcesz drugą dzidzię. Życzę powodzenia:tak:

Wypiłam:-)

Vici wracaj wracaj:tak:. My ciebie też pozdrawiamy i czekamy:-)

Dzien dobry sobotnio..
My jemy sniadanko,,wstalismy o 8:30,a mialam pospac do 10,,jakos nie w yszlo mi te spanie dluzsze..:baffled:
Pije kawe i jem buleczke,,poczytam sobie posty...

.:zawstydzona/y:
dzieki Ewcia.Musialam poczekac na "nowa pelna godzine", zeby sie napic, ale sie oplacalo.;-) hehe Dzieki mnie jestes na 5079 miejscu w rankingu.:-D
haha,,alez jestem odlegla,,ale ja na to nie kukam,,tlyko wma chcialam polac,hihi

iwonka my wszystkie kiedyś przyrośniemy;-)
Dobranoc
dokladnie,,i kto nas oderwie...:sorry2:

witaj Vici z PL,,no to zagladaj,,bedziecmy cie widizec,ze wsyztsko oki,,,

Dzien dobry. Wstałam dziś o 8.30:-)Za oknem mróz okropny - 10 stopni brrr.
ja ja ... tylko ciekawe czy jeszcze ci zostało coś od wczoraj:confused:
Wypiłam:-)
:-)
u mnie tez taki mrozik,nawet nosa dzisiaj nie wychylam,heee
mam martini mam,,zostalo,,bo pzreciez calej butli sama nie wyoje,hehe.
na zdroweczko...

reklama
Matko a ja muszę wyjść na zakupy:baffled:. Tylko ciekawe co ja z dziećmi zrobię:confused:Może któraś z was jest chętna zostać wirtualną niania na godzinkę;-)

Do góry