reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

inna.....skoro dzisij wsyzsyc not o i my...

5.jpg

5.jpg

Życzę wszystkiego czego Wam trzeba: autostrady wiodącej do nieba bez żadnych ograniczeń prędkości, do tego jeszcze ogromu radości z każdego, coraz szczęśliwszego dnia, który spełnia Wasze marzenia. Żeby Wam nigdy nie zabrakło w domu talerza klusek i makaronu.....

reklama
no ja tearz na odpisanie tylu postom to walne mEGA POSTA hahaa

a ja mam marcepanka i kawe,,bede jadla i odpisywalaa wam,,,

A ja siedzę gadam sobie z mężem i buszuję po BB :tak:
:tak:
ja tez tak zawsze,hehee

:) A nad imienie to myslimy ale musza pasowac do Vanessy wiec moze Sandra,Nikola ????? Pomyslimy.Jako nastolatka sluchajac Sandry zawsze chcialam tak nazwac swoje przyszle dzioecko wiec mam okazje po raz drugi:)
now lasnie imie,,a ja sie gdzie o to pytalam,,hmmm

Lepiej nie otwierać :confused:
dokladnie,,,,

Witam melduje,ze wszystko gra.W niedziele wracamy do domku to wroce do was.
Ogromne gratki dla wszystkich ktorzy zasluguja i wszystkiego naj naj dla wszystkich ktorym sie to nalezy.Ja tak w skrocie ale czas mnie goni i musze uciekac zaraz znowu.Mam nadzieje,ze wszystkie z was beda wiedzialy co komu:-D
Narazie uciekam papatki.Oczywiscie was podczytuje i potem juz nie ma czasu na pisanie:-(ale do poniedzialku..................
podczytuj podczytuj i mile widziane takei wpadanie,,hehe

Ania138 brawo dla starajacegos ie dawidka,,,na pewno niedlugo mu sie uda...

Acha cioteczkom bardzo dziekujemy za komenty do foty strazaka,,ciekawe jak tamw peckolu i co mi naopowiada,hehe,,ach wiecie co jednak foty beda jakies,bynajmnniej ja mata zapisałam na zdjecie grupowe i same,hehe,,no sie ciesze chociaz z tego,,,

Mial byc dlugi post,a polowe wykasaowalam i nie wiem co komu jak i gdzie....:baffled::zawstydzona/y:

Jak dzis pamietam moja kolezanke ze szkoly sredniej. Mialysmy wtedy po 17 lat. Byl poniedzialek a ona zapomniala po niedzieli zmyc lakieru z paznokci. Cala matematyke siedziala wystraszona i rece miala schowane w rekawy swetra. Tak sie bala ze kobieta z matmy to zobaczy. Powiem ze jestem 1978 rocznik.
Kurcze ja 30-stke bede miala w maju... o o o. Ale zlecialo .

Ja ten sam rocznik i tez nie moglismy malowac ani paznokci ani oczu. Pamietam jak kolezanka dostala ochrzan za to ze miala bezbarwnym pomalowane.
A co do dzisiejszych nastolatek to mnie tez przeraza to co wyprawiaja.
Ja rozumiem ze mozna sobie strzelic leciutki delikatny makijaz no i walanc sobie francuski ale tipy albo makijaze wampy szkoda gadac. Nie wiem czy rodzice nie widza swoich corek, chodz pewnie polowa z nich maluje sie po kryjoma.
Przed swietami buszowalam z mama w sklepie kosmetycznym i przyszla mam z corka jak dla mnie dziewczynka miala z 10 lat jak nie miej i kupowala jej tipsy przyklejane na klej i lakiery do paznokci hmmmmm jak dla mnie zero komentarza

No my po drugim spacerku i po obiadku. Kuba próbuje usnąć , a ja tradycyjnie jak mam chwilke to na BB:-p
Jasmina to ty ten rocznik co ja z tym, że ja już w styczniu:tak:
Vici wpadaj częściej;-):-)

Co do tego jak się ubierają i wyglądają dzisiejsze nastolatki nie będę się wypowiadać....:szok:-to powinno wystarczyć

dziewczyny my wsyztskie młode i piękne,teraz to tylko dzieci rosna i beda sie starzaly,heee:-D:-D:-D

Ja do nastolatek tez sie nie wypowiadam,,wy o nastolatkach,a u ans w szkole dziewcyzny po 12,13 lat--hmm no to w sumie tez nastolatki,ale chodza do szkoły podst,,no to młodze,make up na pysku,pazurki na czerwono,a zmi gały wyszły,no i taka ma po sprawowaniu,,ale to sie nie licyz,wazne ze jest modnisia i ze piekna(tak jej sie wydaje,bo nie umieja sie malowac,,to szok))..hahaa

No cóż zro komentarza jak się ubierają...Ja czasem wyglądam z dzieckiem na młodszą od nich.. 27 la w czerwcu kończe...Ja po szkole kosmetycznej a nie pamiętam jak podkład i pomadka wygląda a one tapety na twarz z 15 cm.
Moja mam mi opowiadała anegdotke o dziewczynie, co zawsze wychodziła w pełnym makijażu, nawet jak wyszła za mąz to wstawała przed mężem,żeby się pomalowac.No i kiedys zaspała i mąż jej nie poznał bez makijażu.Normalnie się jej wystraszył:-):-):-)

Moja mam mi opowiadała anegdotke o dziewczynie, co zawsze wychodziła w pełnym makijażu, nawet jak wyszła za mąz to wstawała przed mężem,żeby się pomalowac.No i kiedys zaspała i mąż jej nie poznał bez makijażu.Normalnie się jej wystraszył:-):-):-)
hahahaa:-D:-D:-Ddobree
niektorzy to lubia miec duzo tapety,,hehe
a ja zawsze sie nie malwoalam,byłam naturalna,,,teraz puderku troszke,oczy i wsio...całe zycie tak dleikatnie,,ale niektore moje to wrecz te 15cm make up na mordzie,blee

dobra ja sie ubieram i lece po synka,potem oddac stroj strażaka do wpożyczalni,,a potem ciocia do nas wpad ana kawe,,bede wieczorkiem,,

mileog popoludniaaa

reklama
Ja też się nie malowałam jako nastka - no może na dyskotekę delikatnie oczy tuszem. Podkładu i pudru zaczęłam używać dopiero w zeszłym roku i to w grudniu. Nigdy wcześniej nie nakładałam tego na twarz i nie wiedziałam jak to się robi:sorry2:. Teraz już wiem, ale taki mocniejszy makijaż to tylko na święta, sylwestra, wesela itp., a na codzień delikatny makijaż.

Do góry