reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
:-D:-D:-DWitam was już jestem :-)Jula śpi a mój M też już przysypia.Obiad dla małej mam(krupniczek) a my u teściowej jemy obiady- ciekawe co dziś wyczaruje:confused:.
INNA my z chęciom wpadniemy ale jakby co to 100 lat i wszystkiego naj naj:happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2::happy2:
BODZINKA to ja widze że ty raczek jesteś:rolleyes::rofl:
AGATKA BB a ja myślałam że ty to jakaś starsza jesteś - niewiem czemu no ale ty młoda dupa jesteś:-):-D:-D:-D:-D

mamajuli ja tez nie wiem czemu tak myslalas;-) dla jednych mam malo latek dla drugich duzo.....mam tyle ile mam i ani si etegoo nie wstydze ani sie tym nie chwale;-)

ide zdrzemnac sie z moim syniem bo leb mi na klawiature spada:baffled:

No, ja już po kąpieli, jakoś nie chciało mi się długo moczyć, bo zimno :baffled:.Kurde, wkurza mnie to palenie w piecu...Masakra, bo wystarczy że kilkanaście godzin nie jest palone i d*pa, tak zimno się robi, że ciężko wytrzymać...
Oliwka smacznie śpi, a ja powinnam w końcu zabrać się za naukę...A tak mi się nie chce :dry:.
Póki co oglądam powtórki wszystkich możliwych seriali, teraz akurat Plebanię :-p

Inna jak tam pyzy???;-);-)Moje pycha:tak::tak:Lolo zjadł 3 swoje i jeszcze podjadał moje.Mały żarłoczek:-):-)
Anaconda no co Ty...My tu wszystkie 18 lat mamy co roku:-):-)

wy dziewczyny macie takie smaki jakbyscie w ciąży były :-D a tymi pyzami to mi tez smaka narobiłyscie, no ale mam ogórkową i jednak ona górą :-D

Bodzinka pytałas jak sie czuję, ogónie dobrze, nic mi nie dolega, gorzej psychicznie, ale to tez zalezy od dnia, czasmi dół, czasmi OK, normalka jak baba w ciąży :-D

reklama
INNA znam ten ól z picem ale u mnie naszczście teściowa palilub mąż:-)
ANAKONDA- no wiez co ?wcale nie jesteś stara wręcz przeciwnie:tak::tak::tak:
BODZINKA- ale wy sobie dogadzacie i smaka robicie:baffled: a ja się troche odchudzam ale nie zawiele bo cycem karmie:tak: a pozatym to gruba nie jestem tylko troche brzuch mi został:-p

Do góry