reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Bodzinko - naprawde ladne prezenty dostal synek, szlafrok jest slodki.
Anaconda - takie wiesci bardzo mnie pocieszaja. martwie sie o corcie bo jest bardzo niesmiala i przezywa wszystkie zmiany. A w najblizszym czasie czeka ja ogromna rewolucja. Wszystko sie pozmienia jak wyjedziemy do tatusia.

Bogna, super prezenty :tak:. Kapcioszki CUUUUDO :-D. Sama mam w tym stylu 2 pary - żaby i króliki ;-).Kurteczka piękna, wiosną wszystkie dziewczynki bedą się za Lolem oglądać.Butki - piękne :tak:.Takich, tzn. w tym stylu szukam dla Oliwki na wiosnę :tak:.No i spodenki też fajne.I szlafroczek śliczny.I worek mikołajkowy świetny.No i pewnie wizyta gości udana i to bardzo :-)
A ja czekam i czekam na wyniki z kolosa z pedagogiki, bo miały być na weekend, Jedna grupa miała już w sobotę, druga dostała dzisiaj, a nasza nie ma nadal, ja piszę do babki maile a ona nie odpisuje :dry:.Masakra :baffled:

Bodzinka, SUPEROS :tak:.Nawet bym się nie zastanawiała, tylko ten 4-częściowy komplecik zakupiła :tak:. Rewelacja :tak:. A Karol na pewno będzie wyglądał jak mały model :-)

reklama
a moje dziecko usnęło,,to cud,,co jemu,,takw czesnie??/ jejkuuu az dziwne,,przeciez on koło 22 albo i pozniej chodiz spac...
a ja pity rozliczam,tzn sprawdzma ile terz by wyszo bez meza pitka...sama zawsze robie programme i luzikk

Do góry