reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.

reklama
Ufff. jakoś poszło. Mleko w końcu wypiła ale z kubeczka Adrianka. To już pierwszy sukces że spróbowała. Przy zasypianiu darła się z pół godziny i jak tak żałośnie płakała i patrzyła na mnie przez łzy to już jej chciałam dac....ale chcę już przestac więc trzeba wytrzymac te kilka dni. W końcu usnęła jak ją zaczęłam głaskac i nucic kołysankę. Ciężka sprawa no ale dałam radę z Adriankiem to dam i teraz. :tak:
A z tą 8 latką karmioną to szok:szok: Sewa to faktycznie na patologię zakrawa.
Jasmina fajniusie to zdjęcie:tak:

Nie chce mi sie ruszac. Ale powinnam juz posc spac. :baffled: Tak to juz jest za mna, ze siedze do pozna, a nastepnego dnia marudze, ze sie nie wyspalam i spac mi sie chce.:dry: Szkoda, ze moje dzieciaczki nie lubia spac. Ciekawe po kim to maja?:confused:;-)
No nic. Spadam (oby nie bolesnie;-):-D). Dobranoc. Spijcie dobrze.:-)

Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.

Ludzmi to się nie ma przejmować, co problemu z odstawieniem, to u mnie było to samo :tak: to u mnie był problem natury emocjonalnej. Tylo, że ja po odstawieniu pomimo tego, że robiłam to stopniowo nie mogłam sobie poradzić z nawałem mleka :baffled: Rety to była tragedia. Ale jakoś przeżyłam :tak:

sikoreczka brawa dla Madziulki. Dzielna dziewczynka :tak:

Ewcia witaj wieczorową porą. Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś. Wiecznie w biegu :tak: Tylko nie siedź za długo nad tymi zeszytami :no:

Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
:tak:
no to gratuluje decyzji,i wyjazdu...

Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
gratulacje,,super...

Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Jeju juz nie moge doczekac sie wyjazdu:-)
ja nieee,,nigdy takich rzeczy nie robiee...

Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatorem :oo2: My kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-):tak::-D ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)
no dokladnie...

Wycinaja sobie wloski w nosie :-D:-D:-D

Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.
:-D:-D:-D:-D
Gratuluje.

A oto wiadomosc od Maciusia: :frown::frown::sad::growl::-):-):-):-):-):baffled::baffled::angry::laugh2::tak::zawstydzona/y::no::nerd::rofl2::sorry2::baffled::-p:rofl2::sorry2::-D:-D
Macius na Bb dołącza sie?? hehe

to zdjecie zrobila Jasminka.

supperrrr
Ewcia witaj wieczorową porą. Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś. Wiecznie w biegu :tak: Tylko nie siedź za długo nad tymi zeszytami :no:
no wiem,,hehe,,,nom zostało ich 11,buu
moze ktoras pomoze???

reklama
Do góry