jasmina111
Fan(ka)
Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
szczególnie że poprzedni odcinek tak zakończyliA ja się właśnie wściekłam. Bo na polsacie oglądam co tydzień serial "Chirurdzy" i dziś będzie dopiero o 00:10 no porąbało ich![]()
Sewa - ale i tak duzo osob mowilo mi ze to juz dziwnie wyglada. Teraz mi sie wydaje ze to ja mialam problem z odstawieniem i ja bardziej to przezywalam niz dziecko.
No właśnieszczególnie że poprzedni odcinek tak zakończyli![]()
no to gratuluje decyzji,i wyjazdu...Witam
U mnie dzisiaj jest sliczne sloneczko, zimno ale slonecznie.
Mam juz bilety kupione, tak wiec wylko 6 lutego
![]()
gratulacje,,super...Dziewczyny, doczekałam się wyników z pedagogiki :-). Udało się, zaliczyłam kolokwium na 3,5 :-):-):-):-):-):-):-):-):-)
ja nieee,,nigdy takich rzeczy nie robiee...Czy ktoras z Was miala henne na rzesach?
Jeju juz nie moge doczekac sie wyjazdu:-)
no dokladnie...Nogi choć wydepilowane to i tak ciągnę depilatoremMy kobiety jesteśmy chyba trochę stuknięte ;-)
ciekawe co faceci robią na spotkanie z nami...... pewnie prysznic biorą;-)
Wycinaja sobie wloski w nosie
Bardzo sie stresuje, wiesz jak jest tyle czasu sie nie widzimy... Zawsze chce byc piekniejsza niz jestem nacodzien.
Macius na Bb dołącza sie?? heheGratuluje.
A oto wiadomosc od Maciusia::-):-):-):-):-)
![]()
supperrrr
no wiem,,hehe,,,nom zostało ich 11,buuEwcia witaj wieczorową porą. Ty to dopiero kobieta pracująca jesteś. Wiecznie w bieguTylko nie siedź za długo nad tymi zeszytami
![]()