reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Olcia witaj,,i pisz z nami,,,

A nasze posty,,no fakt w błyskawicznym tempie wzrastaja,hehe,,,,na bieżaco będziesz od teraz,,,buziakiii

reklama
Ja też chyba już się pożegnam. Bo jutro rano będę musiała zapałki w oczy wstawić :baffled:

Dobej nocki życzę.

dobranoc tym co ida spac
ja foty wywoluje i trans idize,,123 zdjecia daje,,za 50zl format 10,,,ale mam sporo jeszcze dow ywolania,,ale nie spieszy mi sie,heee

rany ile to bedize trwalo jakies 1 h,,łuuuu

Laski, czemu nie dałyście znać, że tu tak drinkujecie, co? :-D To ja któryś raz z rzędu w samotności oglądałam "Miłość ma dwie twarze" ;-):dry:;-)
Mój mąż nie pije z kumplami... zgadnijcie co robi... PRACUJE. Całą cholerną sobotę siedzi przy kompie i pisze te swoje cholerne kody. I pewnie będzie siedział całą noc:dry:
Nie wiem, co gorsze.

toola, aluśka, witamy na wątku :))

dzieki za mile przyjecie :-)
ja tez dzisiaj "pije", mam advocat, ktory wychlupuje sie z butelki jak ketchup heinza i musze go jesc lyzeczka, ale ma 15% i bardzo poprawia humorek, ostatnia sobota karnawalu i kolejna nasiadowka w domku :sorry2: ale zaraz mykam spac

do jutra

Dzień Dobry
Toola witaj kochana:-)
Ja dziś znowu samotny ranek bo M na giełde kabel jedzie wymienic brrrrr.
Potem na troche do teściów także nie przesadzjacie z klikaniem coooo;-);-);-)

reklama
Dzień dobry!

U mnie piękne słonko, normalnie wiosna w pełni :baffled: chyba jeszcze przed obiadem pójdziemy na spacer, bo nie wiadomo czy cały dzień będzie tak ładnie:tak:

Bodzinka miłego wizytowania teściów życzę :-)

Leika jak Natanielek się czuje? Mam nadzieję, że już ok.

Do góry