reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzinka to niezaciekawie z tym bolącym gardłem:no:
Mój mąż wczoraj był na zakupach....i jak to facet..kupił mi nie takie wkładki laktacyjne(cena wysoka)a ja takich nie kupuję i chusteczki dla Grzesia aż 4 paczki:szok::szok::szok:A ja o nie nie prosiłam a to co miał kupić to zapomniał:wściekła/y:

reklama
dzien dobey niedzielnie..
My nie dawno wstalismy,,az wstyd sie przyznac,,ale zesmy sie wyspali..
Teraz kawke mam,i ide sniadanko robic,,
Milego dniaaa

Czesc Dziewuchy:-)
Witam nowa Kolezanke.:-)
Coraz wiecej nas tu przybywa, bardzo fajnie:-)
Zaraz musze ogarnac troche w domu. Kiedy my robimy taki balagan to ja naprawde nie wiem :-(
Dzisiaj wpadna do mnie goscie. Przyjaciele z dzieckiem. Kurcze to nasze ostatnie spotkanie przed wyjazdem. Wczoraj byla moja przyjaciolka. Jak szla do domu to normalnie plakac mi sie zachcialo :-(... Wiem ze nie wyjezdzam na koniec swiata ale jednak dlugo sie nie zobaczymy.

Wczoraj wieczorem pocwiczylam sobie troszke wiecej i dzisiaj czuje sie swietnie.
Teraz znikam bo trzeba troche ogarnac.
buziaczki i do pozniej;-)

A ja już ugotowałam obiad i zaczynam szykować się do wyjazdu, zostawiam swoich niedobrzelców samych i wcale mnie nie obchodzi jak sobie poradzą. Wpadnę wieczorkiem to dam znać jak sobie daje radę mój nieporadny małżonek:-):-)

A ja już ugotowałam obiad i zaczynam szykować się do wyjazdu, zostawiam swoich niedobrzelców samych i wcale mnie nie obchodzi jak sobie poradzą. Wpadnę wieczorkiem to dam znać jak sobie daje radę mój nieporadny małżonek:-):-)

Też bym tak chciała....

reklama
no fjanie masz to milego dnia..

Ja jzu po kawie,sniadaniu,,synek autkiem jeździ,,
mialam do abbic jechac,a tus zwgaierka na głowe mis ie zwala niedlugo,,:baffled:,,no,ale trudno,,jutro babcie odwiedze,,chyba ze ona nie przyjedzie,hehe,,ale dzisiaj slonko i mroxno,,nawet nie chce mis ie wychodzic,,,:sorry2::rofl2:

Do góry