reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Moje paskudki już śpią:-) Jak się cieszę, bo pod wieczór byli już mega zmierzli:szok: Adrianka pani w przedszkolu jest chora i maluchy nie śpią. Mój synio wraca bardzo śpiący:sorry2: Proponowałam mu spanko, ale nie chciał. Dopiero o 17 poprosił o podusię. No niestety już mu nie dałam, bo pół nocy by latał:baffled: Ciekawe jak będzie sobie radził w pięciolatkach:confused: Tam już nie ma spanka:sorry2:Madźka27 zdjęcia super. Syneczek ślicznuda:tak:
Agatka_BB zdrówka i siły:-)
Pirrllott dobrze że chociaż jednego dostałeś:-D

reklama
witam wszystkich
Ale dzisiaj w nocy się wystraszyłam. Obudziło mnie coś dziwnego raz ale zasnęłam czułam się tylko jakoś dziwnie. A potem znowu się obudziłam bo czułam tak jakbym spadała i słyszałam że szafa cała sie trzęsie. Pobiegłam do męża który zasnął w pokoju na dole i go obudziłam. On też powiedział że coś domem zatrzęsło ale on myślał że to wiatr. Wiecie to było trzęsienie ziemi. Buuu nie fajne uczucie...

Teraz muszę o tym mamie opowiedzieć więc znikam.
Muszę troszkę Was nadrobić bo wczoraj mnie nie było prawie wcale.
pozdrawiam

HEjka Kobietki:-)
U nas spokojnie. Wvczoraj M mnie troch wnerwił a własciwie nie troche a bardzo:-( I dziś mam syf w chacie bo wczoraj wieczorem odeszły mi chęci na cokolwiek więc dziś musze się zabrać do robotki:-) Niestety...
jasmina111 nie zazdroszczę....

Dzień Dobry:-):-)
Kochane jesteście,że mnie tak witacie:-):-):-)
Mały śpi ja już domek posprzątałam, obiedek zrobiłam i mam czas na BB:-)Ale przez ten czas co mnie nie było przekonałąm się,że mój syn jest smowystarczalny zabawowo...Co jakiś czas przychodził ale wolał bawić się sam a ja musiałam pilnować,żeby się nie ukrzywdził:sorry2::sorry2:

reklama
Do góry