reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Dzień dobry Kobitki:tak:

Nocka minęła nam spokojnie :tak: teraz poszłybyśmy sobie na spacerek ale przez tą pogodę sobie darujemy poza tym jak tylko wróci mężuś z pracy jedziemy do jego babci więc i tak będziemy na dworze :tak:

Marta
ale mi smaka narobiłaś uwielbiam pierogi ruskie:tak::-D

reklama
Gratulujemy postępów.:-)
Asiulinka dziękuję bardzo:-D:tak:

Anaconda super że Maja dobrze zniosła przeprowadzę i już się zaaklimatyzowaliście :tak:

Bodzinka scrapki świetne :tak:

Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.

I dla Amandy malutkiej co sie obraca też gratki:-) Moj ma już 4,5 miesiąca a nawet nie myśli o obracaniu:-(
Małagosiunia dziękujemy :tak: Twój maluszek też niedługo zacznie się obracać zobaczysz ;-) na każdego przyjdzie pora :tak:
Dobry wieczór :-) anim przeczytałam wszystkie posty to godzina minęła:szok: MAcie Wy tępo kochane.

A u nas kolejna kłótnia, już nie mam siły dalej tego ciągnąć, chyba nasze małżeństwo to jedna wielka pomyłka:-:)-:)-(
Pogoda okropna, Maja chce na spacer i w żaden sposób nie mogę jej wytłumaczyć,że na dworku pada deszcz i wyjść nie możemy:-:)-(
Anaconda współczuję Ci takiej sytuacji :-(

:-)cześć Wszystkim
ło matko ale nas tu dużo się zrobiło:szok:, czyżby był to najbardziej ciekawy wątek na tym forum. Pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

No po prostu swojski klimat u domówek więc zagęszczenie postępuje :-D:-D:blink::blink:
Aluśka - tobie też i udanej wizyty u Babci
:-):-):-):-):-) też tak sądzę:-):-):-):-):-) wesoło to tu czasem faktycznie jest, i raczej zawsze jest z kim słówko zamienić.
Narazie mykam, Dawid znowu stoi przy kanapie.... oj jak miło było jak była małym berbeciem leżącym....:-)

Dzień dobry.
U nas pogoda jaka jest każdy widzi.;-)
My dziś siedzimy w domku i sprzątamy.
A u nas kolejna kłótnia, już nie mam siły dalej tego ciągnąć, chyba nasze małżeństwo to jedna wielka pomyłka:-:)-:)-(
Oj, może to tylko przejściowe.Zobaczysz, za pare dni, nie będzie śladu po Waszej kłótni. I znów będziecie zakochaną parą.;-) Tego Wam z całego serca życzę.:tak:

Wróciliśmy z zakupów. Tragedia :szok::szok::szok: spodnie mieliśmy mokre po kolana :baffled:

anaconda tulę mocno. Zobaczysz będzie dobrze, to pewnie taki kryzys związany z nową sytuacją. Trzymam za Was kciuki!

reklama
Madzia odpadła:-) i całę szczęście bo już była nie do zniesienia:baffled: Wzięłam się za sprzątanie dokładne kuchni, ciekawe na ile starczy zaparcia:dry: Jak za okno patrzę to ciarki po plecach idą:oo2: A mój biedny mężo na dworze pracuje:szok: mam nadzieję że dziś nie. Jutro się wariat na mecz wybiera, już ich widzę po tym kibicowaniu:huh: Dobra mykusiam dalej sprzątac. Buziole;-)
Anaconda tulę mocno!!!!!!!!!!!

Do góry