reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Jetsem ale znikam robic kolacje:-DAle pędzicie widac,że pogoda do nieczego.Ide dziecko nakrmić M nie dostanie bo mnie właśnie wkurzył:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

reklama
Witajcie kochaniutkie:-) Właśnie nakarmiłam moją bandę:tak: zażyczyli sobie placki ziemniaczane. Mieli taki przemiał że nie nadążałam smażyc:baffled: Przynajmiej wszyscy ze smakiem zjedli, brzuchol mam mega pełny. Ciekawe kto teraz dzieci położy:confused:
Sewa kupiłam coś takiego na allegro: MALLART_OBRAZ_ZŁOTY SEN AFRYKI_WYM. 70x50cm (312314246) - Aukcje internetowe Allegro chcieliśmy większy ale kosztowały 200 złociszy. To jak dla nas troszkę za dużo:szok: Mężo go powiesił i wygląda spoko:tak: Jeszcze mam w planie wywołac większe (20x30) zdjęcia dzieci i powiesic na drugiej ścianie.
Agatka nie masz co robic, tylko takie ciężary dżwigac:shocked2:Oj bidulko oby ci szybko przeszło!
Bodzinka coś ci ten chłop ostatnio za skórę zachodzi:angry: Nie karm go to mu minie:-p
A moje małe dostały takiej energiii, że:errr: Zero zmęczenia:no:

Witajcie wieczorkiem. Moje dzieciaczki już śpią. Cikawe jak długo jeszcze?;-):confused:

Madźka współczuję bardzo. Co to był za fachowiec?:confused::no:

Jasmina nie przejmuj się, ja też mam czasem nerwa na dzieciaki, aż mi jest głupio się samej przed sobą przyznać.;-) A mój Maciuś też niejadek, więc rozumiem co przeżywasz.:tak:

U nas też jest nieraz jazda o jedzenie i też mam wtedy mega nerwa, ale to chyba u większości z nas tak jest:tak::tak::tak::tak:
no dokładnie.

Sewa kupiłam coś takiego na allegro: MALLART_OBRAZ_ZŁOTY SEN AFRYKI_WYM. 70x50cm (312314246) - Aukcje internetowe Allegro chcieliśmy większy ale kosztowały 200 złociszy. To jak dla nas troszkę za dużo:szok: Mężo go powiesił i wygląda spoko:tak: Jeszcze mam w planie wywołac większe (20x30) zdjęcia dzieci i powiesic na drugiej ścianie.
Fajny ten obraz.Podoba mi się.:tak:

Agatka biedactwo połóż się i odpoczywaj. Oby nic Ci nie było. I masz już nauczkę, żeby takich ciężarów nie dźwigać!

A co się dzieje ze "starymi" (mam nadzieję,że nikogo nie urażę:sorry2:) domowymi mamusiami -Iwonką, Vici itd.?:confused: Coś ostatnio nas zaniedbują.;-):-(

sewa no to widzę,że ty opuścić chcesz nasz piękny kraj:szok::szok::szok: A to już tak na zawsze czy tymczasowo?

W planach jest kilka lat. Bardzo chciałbym wrócić jak Jędrek będzie miał iść do szkoły. A jak będzie...... wyjdzie wpraniu :tak:

sikoreczka fajny ten obraz

Bodzinka masz rację jak mąż zasłużył.... nie karm ;-)

Sewa to świetnie ,że już znacie datę wyjazdu...nie wiem czemu ale bardzo mnie to cieszy że będziecie w końcu razem:confused: a tak swoją drogą to m Ewci coś częściej przyjeżdża do PL, to jets kwestia rodzaju pracy czy pracodawcy? M Ewcichyba jest kierowcą tira (o ile dobrze pamiętam) a twój co robi??(sory za ciekawość:zawstydzona/y:)

Sikoreczka
mnie też się obraz bardzo podoba, jak kiedyś odrobimy sobie domek to jakiś obraz będzie trzeba sobie zafundować:blink:

Właśnie mój m powiedział mi ,że on sobie musi tu do was przyjść porozmawiać, bo mi zazdrości:-D co chwile tu do mnie podchodzi i czyta co ja tu pisze i co wy piszecie;-) i mówi że to takie fajne jest:-D hehehe kiedyś się śmiał a teraz sam by tu przyszedł:-p

Lecę wypić dobre winko i ciut ciut advocata i do łóżeczka spać....a może nie spać...;-):confused::-)

Idę kolorowych snów, kalaruchy pod poduchy..... buźka dla wszystkich do juterka

Ja też wpadłam się pożegnać, bo jakoś spać mi się chce. Jak jutro wstanę i znowu zobaczę taką pogodę to chyba pójdę się powiesić, dajcie mi słonka bo inaczej zwariuję:szok::szok::szok:

Padam na twarz :baffled::baffled: ale już jestem. Rozpiździel mniejszy trochę ale mimo wszystko straszy jeszcze. mały już śpi:tak::tak: więc siłą rzeczy grubszą robotę musimy wstrzymać. Miałabym ochotę normalnie dzisiaj żłopnąć coś procentowego jakiejs nalewki z pigwy czy coś . A tu człowiek o suchym pysku musi siedzieć - hippa tylko popijam, na laktację:-D:-D. A wy co? pospane?:blink::blink:

reklama
Do góry