reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
właśnie się dowiedziałam ze mój m. w ogóle dzisiaj nie wróci do domu.przez cały dzień nie potrafil naet wysłać smsa z życzeniami a tej swojej ku... koleżaneczce pewnie kwiatka zaniósł zajebisty dzień najchętniej bym się upiła ale nawet nie mam czym...........:-:)-:)-:)wściekła/y:

dobra bede sie rozwalala z suwakami i nie tylko....hihih

no zajefajne...

no co ty,,jakiej kolzance,,daj mu do wiwatu,,niech ma....
a to dla ciebieja wlasnie sobie chlodze jedno,,,takze mozesz w tym dniu z emna,hehe,,ja tez sama..
chyba ze wentualnie

czestowac sie i popijac za ansze swieto...

na zdrowieee
A ja winkuję,bo zostało z urodzin.Nasze zdrówko Koffane.I zapraszam na wyżerkę,bo kto jada ostatki to piękny i gładki:tak:;-):-D

Ewcia taki wybór że nie mogę się zdecydować tylko za dużo nie mogę jestem sama z małym a nie wiem jaka będzie noc ale dziękuje

Witam kochaniutkie!
Anula tulę mocno i popieram dziewczyny: nie karmic:wściekła/y:
Ewcia jaki wybór:szok: ale będę miała rano kacorka:-D
Bodzinko za bukiecik dziękuję:tak:;-)
A u mnie katary giganty:-( MNie z noska cieknie, Madzi mocno i do tego gorączka ją zbiera:frown: Miałam sobie posprzątac, bo M wcześniej w domku i nic z tego. Mała chodzi za mną i płacze. Teraz jest troszkę lepiej bo właśnie dostałam do uśpienia piątą lale:laugh2: Adrianek też smarkaty no ale on najlepiej:tak: Ech ta zasmarkana pogoda:angry::angry::angry:

reklama
wiecie co,,ja zapomnialam o moim broniuu chlodzacym sie,,
maz byl na skype i z glowy wylecialo
no to ide po niegoooo

Do góry