reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

To jak Wy uciekłyście to i ja spadam :sorry2: Co tak sama będę :baffled:
No to do jutra, ale jutro to ja nie wiem, bo muszę się obkuć na tą poprawkę no i ogarnąć mieszkanko (rzygam już tymi ponad 100 metrami) :dry:. Bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... Ale zajrzę na pewno, żebyście nie myślaly że nie zajrzę :-D

reklama
Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)
Ano właśnie:tak:

Byliśmy dziś w mc donaldzie i Madzia dostała zabawkę Obelixa. Wiecie jaki czad: gościu wyskakuje ze spodni:-D:-D:-D

Ja też chce takiego Obelixa co ze spodni wyskakuje :tak::tak::tak:

Ewcia :-D:-D:-D:-D:-D
To mogę podesłać,bo mam;-):-D.

pierdzielę trzy po trzy :baffled: ale wiadomo o co chodzi :-)

A tak w ogóle to mnie przed chwilą wywaliło z BB :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
chyba pora kończyć:tak:.

Iwonka

Wszystkiego naj naj

w dniu urodzin,szczęścia,zdrowia,pociechy z męża dzieci,spokoju,wytrwałości oraz spełnienia marzeń życzy Ewcia I Matunio..

Dołączamy się
dobranocc

tylko nie buszowac za dlugo,bo kto to wsyztsko bedzie rano cyztał,,hih
ciekawe ile stron wyszlo,,,
Od mego ostatniego posta 32 stronki.:tak:

:szok::szok::szok::szok::szok::szok: ja tylko rzucić okiem chciałam jak tam imprezka poszła a tu hlańsko było że hoho:-D, nadziergane w kosmos i nawet połowy nie pamietam bo z 20 minut czytałam:tak::tak:
Jak będziecie grzeczne to może Marta jutro z rana coś na kaca zapoda:blink::blink:
Proszę bardzo
51_VIFON_Kurczak_curry_70g.jpg
Mojemu zawsze pomaga:tak:;-).

Witam zwariowane mamuśki:-):-):-)Widze,że impreza była barrrdzo udana
sikoreczka dla mnie 7:00 to srodek nocy, a 6:00 :szok::szok::szok: wieczór chyba :-D:-D:-D:-D
No wiecie co ja tak wstaje;-)

Właśnie wpadłam pod biurko:-D M obejrzał you can dance i stwierdził że jedzie na eliminacje do wawy.:szok: Ludzie chyba by go na sygnale do domu przywieżli:rofl2:
Oj będe trzymac kciuki i powiedz kiedy będzie chce obejrzeć:-D:-D

Dziękuję Wam bardzo za komplementy:-D:-D

inna co do moich lat to ostatnio jak poszłam z Amandą na spacer to zaczepiła mnie jakaś babka i się mnie zapytała patrząc do wózka czy mam siostrzyczkę czy braciszka :-D:-D :-D:-D:-D
w czerwcu skończę 22 ale fajnie że wyglądam na mniej :tak:
Aluśka ja niedługo 27 a mnie tez pytają czy to kuzynek;-)A niedwno przyszła pani i chciała tel zakładać i sie pyta czy rodziców zastała.Ja otworzyłam drzwi:rofl2:

Ewcia ale scrapy super
marnujesz się nad tą matmą
Potwierdzam:-)a scrapy superaśne:-D

Jedyna napalona w pobliżu to może być Fanta, nasza bernardynka :-D:-D:-D
Sikoreczka, jak go namówię to mu powiem, żeby o Was nie zapomniał :tak:.

Kutwa, nagrywarka nam się chyba popsuła... Przestała odtwarzać płyty......... Ja zapodaję płytkę a ta durna mi pisze, że "no disc", no durna jakaś, jak "no disc" skoro disc w środku :baffled:
Nagrywarka piffka chce, piffka

Inna Ty to mówisz?
pomyśl o tych co rano będą chciały nadrobić;-)
Jak ja na ten przykład;-);-);-);-)

dokladnie,,,przechlapane opuszczac imprezy naszeee

sikoreczka to rozumiem pilnuj swojego,,a ta pani to chyab przesadza,,,,moze ma skleroze i zapomina sie ubracccc:baffled:
:-):-):-):-):-)

kurcze ja nie mam mopa,,,a moze byc deska do krojenia,,,malo miejsca ale jedna nod\ga staneeee..albo decha klozetowa,,,miejsce siedzącee:-D:-D:-D
Umre ze śmiechu:-):-):-):-)
tiaa miejsce leżące,,,,:tak:
:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

ide siuisu,,,mam nadzieje ze decha mnie nie wciagniee,,hmmm
No ja już nie moge, leże pod biurkirm....

to trzeba otworzyc punkt usługowy :wynajem desek transportowych :-D
Trzymajcie mnie, brzuch ze śmiechu mnie boli...

Iwonka2006

Uśmiechu w każdej sekundzie,
radości w każdej minucie,
przyjaźni i każdej godzinie,
szczęścia każdego dnia,
miłości przez całe życie!!!
no i oczywiście szybkiego i bezbolesnego rozwiązania i pociechy z pociechy:tak:

yg1.gif
Dołączamy się:-):-):-):-)

A my mamy malutkie rodzinne święto dziś:-):-)Dwa lata temu zrobiłam tst ciążowy.POZYTYWNY:-):-)
No i teściowa ma urodziny....Mus jechać..Chciałam nie jechac ale nie umiem tak:dry::dry:

Dzien dobry..
Wszystkim Krystynkom,Bożenkom sto lat w dniu imeminin,.
No moja siora ma,dlatego pisze,,
dzwonila rano,zeby jej ciacho jakies zrobic,,no kutwa nie hce mi sie z abardzo,,mus cos wymyslec...

Bodzia okazja jest,,super,,sto lat i wiecej takich pozytywnych testów.

A ja śmigam ze starym do notariusza uregulować sprawę chałupki,bo już dawno wykupiona a nie ma księgi wieczystej i 750:szok: jak w mordę strzelił i za studia zapłacić,jutro takowe,może będę nocować w Lublinie:tak:

inna jak tam wilki cie nie dopadły,,hihi:baffled::-)

Alesta anstukały,,dobrze,ze ja nie musz etego czytać,,,bo posikałabym sie drugi raz,,,:-D:-D:-D

reklama
A ja śmigam ze starym do notariusza uregulować sprawę chałupki,bo już dawno wykupiona a nie ma księgi wieczystej i 750:szok: jak w mordę strzelił i za studia zapłacić,jutro takowe,może będę nocować w Lublinie:tak:
no to smigaj,,milego wyjazdu...

Dzięki;-)Może być więcej:-D:-DJuż mis się teśkni za bobaskiem;-)A przed chwilka mój bąbel obdarzył mnie takim uśmiechem...,że serce topnieje jak lód:-D:-D
no to na co czekacie,,zacznijcie sie strarac,,
a takw ogole to kiedy amcie zamiar zaczac??/

Do góry