reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
po gąsiorze koffana to ci zjazd weekendowy minie nie wiadomo kiedy :-D;-) mój tato też piwniczkę wykopał i samogona pędzi i naleweczkę z pigwy szykuje:dry::dry:

Ja to z wiśni nalewkę robię,wrzucać:confused:?
Bosszze,Jul padł :tak::-D
19.gif

dziwne pytania zadajesz :oo::oo::-D:-Dzapodawaj;-) Szczęściaro, że Ci padło jedno Małe, mój dzisiaj wspina się na szczyty marudności :-:)-(

Ja już po wizytacji. Spoko było, ale jestem zmęczona.
Przez to, że przez 3 dni nie grzali w kalafiorach, to Grześ kataru dostał.:wściekła/y::wściekła/y::-(

Cześć dziewczyny;-)
u was to jak zawsze jest mnóstwo do czytania:szok::-D
ja tylko na chwilkę wpadła :-p
mam problem z Dawidkiem.
zrobił się mu guzek z tyłu główki obok wezłów szyinych:-:)-(
jest mały i porusza się,raczej go nie boli.:-:)-(
Byliśmy z tym u lekarza powiedział że mogło go zawiać i temu sie to zrobiło,ale powiedział też że może być to coś o nazwie na W (nie pamiętam nazwy)
jutro idziemy na badania:ob morfologia i wymaz.
Mam nadzieję ze wszystko bedzie dobrze.
Biedaczko, nic się nie martw trzymam kciuki, żeby było dobrze. Miejmy nadzieję, że to nic poważnego.Buziaki dla Dawidka i duuużo zdrówka. Trzymajcie się. :*

Lecę, o Grzesio się przebudził i płacze.:baffled:

Oj, co tak malutko dzisiaj piszecie :-D??
Zrobiłam w końcu porządek z zabawkami Oliwki, nawet nie wiedziałam, że tyle się tego nazbierało :szok:. No, ale połowa poszła w odstawkę :tak:, od razu się luźniej zrobiło w pokoju :-).
No i niestety, nic się nie uczyłam :-(, chyba jutro zrobię sobie pobudkę o świcie, czyli jakoś tak o 6 rano i powkuwam...Nie lubię historii, a tak mi się układa, że non stop mam z nią do czynienia. I jak sobie teraz pomyślę, że maturę z histy zdawałam to aż się w głowę pukam :sorry2:.
A to mój nowy fotomontażyk:

Myśmy wrócili.Impreza nawet udana dopóki szwagier nie przylazł.Nie lubie go:no:Panoszy się jak panisko bo pracuje i zarabia 3 tyś.No dwa miesiące..A cviągle gada,że my skąpce bo tyle kasy mamy a żałujemy, taksówkami nie jezdzimy, do kina nie chodzimy.No ile, qxxxa mać:angry::angry::angry:1300 zł miesięcznie to tak dużo na 3 osoby z małym dzieckiem:wściekła/y::wściekła/y:A co go moje zaskórniaki obxchodzą, za coś na wesele się musimy ubrać:angry::angry:Żal dupe ścisak bo my mamy mieszkanko wychuchane, dziecko ubrane, sami tez aon w domu syf bo woli pic:angry::angry::angry:Ufff wyżaliłam sie już mi lepiej. Do tego autobu sostro zachamował i jakiś małolat poleciał na wózek aż mi się w oczach ze strachu zaćmiło..
Czarna będzie dobrze.Nie ma innej opcji.

reklama
Do góry