reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

A ja jestem dziewuszki załamana:-( Przyjechałam wczoraj do mamy z myślą żeby zostac na noc i się zaczęło. Dzieci wykąpałam kolacje zjedli ja je do spania i krzyk. Nie dało się Małej zaśpic. Ani cyca, ani bujanie ani nic zupełnie nic. Larmo krzyk i darcie! Koszmarrrrr...... Madzia dostawała spazmów i za nic nie chciała się położyc. W końcu padła po ogromnym krzyku. Mam już dośc. Nie mogę jej z nikim zostawic, bo wrzeszczy. Nie mogę do nikogo jechac bo ciagle płacze i naręczna. A teraz się okazuje że na noc też nie mogę jechac bo nie chce spac u kogoś. Buuuuuuu.... :dry::dry::dry:
Teraz małpka mała odsypia:baffled:

reklama
Ty, Bodzia, jak je zupę nawet jak nie lubi tzn. że wie, że coś przeskrobał:tak::-D Mykaj na zakupy i nic sie nie martw popości na zupce do wieczora to będzie jak w zegareczku chodził ;-);-)

Sikoreczka, może wiek taki Madzik przechodzi, ze tylko mami i mami:confused::confused: Przejdzie zapewne, ale Ty bidna bo nerw Cię pewnie szarpie i słuch już nie ten po wrzaskach:-p

Ja tam nie chce krakac ale mnie cłkiem przeszło jak miałam 14 lat....
Wcześniej nawet do babci nie lubiłam sam na noc chodzić a jak byłam malutka to robiłam cyrki jak Magdalenka:-)
Musze czekać aż film obejrzy i go oddać przy okazji.

Sikoreczka u mnie to samo moja Zuzia jak tylko noge za próg wystawie to koncert taki ze ja słychac na parterze (mieszkam na trzecim):-(

Basienka, ty chyba nowa dmówka jesteś?:confused::confused: Fajnie:tak::tak: rozsiądź się wygodnie

Bodzia
robię tartę z malinkami może wpadniesz po drodze do Biedronki:confused::-D

Sikoreczka u mnie to samo moja Zuzia jak tylko noge za próg wystawie to koncert taki ze ja słychac na parterze (mieszkam na trzecim):-(
Witaj witaj i uważaj to silnie uzależnia.Tzn.my uzależniamy:-p:-p:-p:-p

Basienka, ty chyba nowa dmówka jesteś?:confused::confused: Fajnie:tak::tak: rozsiądź się wygodnie

Bodzia robię tartę z malinkami może wpadniesz po drodze do Biedronki:confused::-D
Barrrdzo chętnie:-):-):-)
No i pisać bo jak nie to Was fotkami zawale:rofl2::rofl2::rofl2:

reklama
Jak wróce:-):-):-)
Teraz znikam do Biedrony i na tarte lece Madzka szykuj się....Teleportacja:-D:-DNa koszyku z Biedrony;-);-);-)

Do góry