reklama
Małagosiunia21
Witam
Dobry wieczór:-)
Inna ale sie uśmiałam z Twojej córci
Dobre ukochany laptop hihihi, Córcia śliczna:-)
Bodzia jak noga już trochę lepiej?? Mąły jak zawsze super wygląda:-)
Madźka dawaj tą drożdżówkę, bo zjadłoby się coś:-)
Z tym walcem to też się uśmiałam jak cholerka hihihi
Ja na kawę się nie załapałam ale może któraś coś dobrego na kolacyjkę szykuje??? Słyszałam coś o zapiekance makaronowej hihihi
JA mam już ciepłą wodę na szczęście:-) NAprawili mi fachowcy i jest super:-) Dom wysprzatałam dziś na błysk bo syf taki przez tą awarię miałam ze szok normalnie.... M zasnął na kanapie, Michał siedzi obok niego, Wojtas śpi a ja przy kompie:-) Jak sie Krzysiek obudzi to napewno mnie opitoli hihi jak zawsze, ,,Ty to chyba uzależniona jestes o d tego BB'' hihi a co tam:-)
Inna ale sie uśmiałam z Twojej córci
Dobre ukochany laptop hihihi, Córcia śliczna:-)Bodzia jak noga już trochę lepiej?? Mąły jak zawsze super wygląda:-)
Madźka dawaj tą drożdżówkę, bo zjadłoby się coś:-)
Z tym walcem to też się uśmiałam jak cholerka hihihi
Ja na kawę się nie załapałam ale może któraś coś dobrego na kolacyjkę szykuje??? Słyszałam coś o zapiekance makaronowej hihihi
JA mam już ciepłą wodę na szczęście:-) NAprawili mi fachowcy i jest super:-) Dom wysprzatałam dziś na błysk bo syf taki przez tą awarię miałam ze szok normalnie.... M zasnął na kanapie, Michał siedzi obok niego, Wojtas śpi a ja przy kompie:-) Jak sie Krzysiek obudzi to napewno mnie opitoli hihi jak zawsze, ,,Ty to chyba uzależniona jestes o d tego BB'' hihi a co tam:-)
Ja sie dowiedzialam ze na ostatnim spotkaniu moje "kolezanki" z liceum obrobily mi doope :-/...
Jestem swieta krowa. Meczennica. Nic nie warta... Sobie winna...
:-/... Wlasnie kazda po kolei po mnie jedzie... Czy to w statusach czy na priv :-/...
I co ja kur.wa komukolwiek zrobilam...
Siedze cale dnie w chacie! Nie mam do kogo geby otworzyc!
Grzechem jest ze mi prykro ze kazda nie ma czasu przyjac zaproszenie na kawe!
Mam dosc ;-(...
Do tego wszystko odreagowalam na M :-(...
Jestem swieta krowa. Meczennica. Nic nie warta... Sobie winna...
:-/... Wlasnie kazda po kolei po mnie jedzie... Czy to w statusach czy na priv :-/...
I co ja kur.wa komukolwiek zrobilam...
Siedze cale dnie w chacie! Nie mam do kogo geby otworzyc!
Grzechem jest ze mi prykro ze kazda nie ma czasu przyjac zaproszenie na kawe!
Mam dosc ;-(...
Do tego wszystko odreagowalam na M :-(...
I
iiwka
Gość
CARA miej je wszystkie daleko w doopie!!!
A swoją drogą to ile ten Twój ma lat bo faktycznie zachowuje się jak jakiś małolat!
A swoją drogą to ile ten Twój ma lat bo faktycznie zachowuje się jak jakiś małolat!
sikoreczka79
Fanka BB :)
A tak w ogóle to Wy mnie nie lubicie, żadna się za mną nie stęskniła :-(.Phi![]()
no przecie ja za wami tęsknięInna - wiesz, za mną to też tu nikt nie tęskni. Załamana jestem normalnie![]()
CARA miej je wszystkie daleko w doopie!!!
24

Niedojrzały jakiś....
reklama
Tu to znaczy gdzie???Na forum czy w ogóle???Gdyby nie Adas to by mnie tu nie bylo![]()
Podziel się: