reklama
Marta1981
Rodzyneczka
Chyba Inna,ale mogę się mylićMarta nom 2 tysiakirispect. A co do mojego stażu no to koffane sama ze sobą kurna nie piszę nie??
no może czasem
Marta jak ty powożąca jezdeś to zgarniaj laski z okolic ja zabiorę Leikę i jeszcze kogo się da i spotkanie jakieś zmontujemy. Która ma największą chałupę???![]()

Toż ja Opiekunka dziecięca z 4 na dyplomiea niania dla dzieciaków się znajdzie? bo ja małego z m. nie mam odwagi zostawić na dłużej niż parę godzin

36 ale dla Was nadmuchamChyba Inna,ale mogę się mylić.Pisać ile mertów chałupka każdej,bo moja 44
.
.

sikoreczka79
Fanka BB :)
wynajmiemy coś, albo żłobek se otworzymya niania dla dzieciaków się znajdzie? bo ja małego z m. nie mam odwagi zostawić na dłużej niż parę godzin

tak to jest tosmacznego ptaszynki:-):-) w spódniczce z trawy, barami jak stodoła, usmiechem clooneya
no mógłby być ostatecznie aaa i żeby obsługę walca znał bo przecie nie będziemy się same babrać, nie?
![]()

nasze towarzystwo baaaaardzo cenneAnula z tym wężem ogrodowym to mnie rozwaliłas.Wyobraziłam sobie całą sytuajce i hihihihihihih.Już siedze, nic nie robie
Corel mi muli, jeszcze nie robiłam scrapka dwa dni
Madzka to dobrze,że dobrze.
Anaconda porzuć sprzątanie na rzecz naszego cennego towarzystwa.;-);-)
Jak się chcecie spotykac to ja propnuje Zoo na śląsku
Blizutko bym miała....

ty koffana to masz drineczki sączyc a nie z naszą ferajną się męczyc;-)Chyba Inna,ale mogę się mylić.Pisać ile mertów chałupka każdej,bo moja 44
.
Toż ja Opiekunka dziecięca z 4 na dyplomie;-).

sikoreczka79
nie wyrzucaj bo będziemy za tobą płakac:-(Ja się postanowiłam wiosennie poczuć....
A w ogóle to ja przez was ze śmiecu umre i co będzie???
JA zaraz ten komp wyrzuce przez oknoJednego kwiatka skopiować nie umi???????????
moj e mieszkanko 48m

Marta1981
Rodzyneczka
Mój piaskowiec cytrynowyZobacz załącznik 71175, wrzucać do książki
?Właśnie konsumuję z habatką angielską bez cukru,bo jak Mirek stwierdził,że to do takiego ciacha tylko taka habatka pasi
;-).

YouTube - Janusz Gajos - Teściowa#
Marta to może mojego teraz Ci podrzucę bo już nie daję z nim rady
ja mam 49 ale daleko ale jeśli chcecie zapraszam
Marta to może mojego teraz Ci podrzucę bo już nie daję z nim rady
ja mam 49 ale daleko ale jeśli chcecie zapraszam
reklama
sikoreczka79
Martusia aż ślinka cieknie

Podziel się: