reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

ooo, Bodzia ja dopiero teraz zauważyłam:eek::eek: jaka Ty dzisiaj wiosenna i zwiewna i romantyczna i rozważna;-);-):-D u nas deszcz ze śniegiem młóci aż huczy:szok::szok:

reklama
Marta nom 2 tysiaki :eek::eek:rispect. A co do mojego stażu no to koffane sama ze sobą kurna nie piszę nie??:-D no może czasem:-D:-D

Marta jak ty powożąca jezdeś to zgarniaj laski z okolic ja zabiorę Leikę i jeszcze kogo się da i spotkanie jakieś zmontujemy. Która ma największą chałupę???:laugh2:
Chyba Inna,ale mogę się mylić:eek:.Pisać ile mertów chałupka każdej,bo moja 44:tak:.

a niania dla dzieciaków się znajdzie? bo ja małego z m. nie mam odwagi zostawić na dłużej niż parę godzin
Toż ja Opiekunka dziecięca z 4 na dyplomie:angry:;-).

Ja się postanowiłam wiosennie poczuć....
A w ogóle to ja przez was ze śmiecu umre i co będzie???
JA zaraz ten komp wyrzuce przez okno:crazy:Jednego kwiatka skopiować nie umi???????????

a niania dla dzieciaków się znajdzie? bo ja małego z m. nie mam odwagi zostawić na dłużej niż parę godzin
wynajmiemy coś, albo żłobek se otworzymy:tak:
smacznego ptaszynki :tak::-):-) w spódniczce z trawy, barami jak stodoła, usmiechem clooneya:sorry::sorry: no mógłby być ostatecznie aaa i żeby obsługę walca znał bo przecie nie będziemy się same babrać, nie?:szok::-D
tak to jest to:laugh2:

Anula z tym wężem ogrodowym to mnie rozwaliłas.Wyobraziłam sobie całą sytuajce i hihihihihihih.Już siedze, nic nie robie:tak:
Corel mi muli, jeszcze nie robiłam scrapka dwa dni:sorry:
Madzka to dobrze,że dobrze.
Anaconda porzuć sprzątanie na rzecz naszego cennego towarzystwa.;-);-)
Jak się chcecie spotykac to ja propnuje Zoo na śląsku:-p:-p:-p
Blizutko bym miała....
nasze towarzystwo baaaaardzo cenne:tak:właśnie zarzuciłam sprzątanko;-)

Chyba Inna,ale mogę się mylić:eek:.Pisać ile mertów chałupka każdej,bo moja 44:tak:.

Toż ja Opiekunka dziecięca z 4 na dyplomie:angry:;-).
ty koffana to masz drineczki sączyc a nie z naszą ferajną się męczyc;-):tak:

ja dysponuje 75 m ale to na dwa pokoje + kuchnia sie przekłada:eek: no i w bloku pelnym emerytów - bibka odpada:-:)-(
Bodzia, może dzisaij corel ma wolne i scrapki z jajkami i kurczakam tylko obsługuje:dry:

reklama
Do góry