reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Witajcie wieczorkiem.
U mnie Grześ już umyty i uspany.:tak:A Macio w wannie z tatusiem się kąpie.:-) O, słyszę, że właśnie wyszli.

a po cuż nam chałupa, lota wynajmiemy i do ciepłych krajów:tak::laugh2: Drineczki, palemki, plaża i jakiś przystojniacha do masażu stóp... i nie tylko;-)
:rofl2::rofl2::rofl2:
Jestem jak najbardziej za!:tak:

Mój dzisiejszy pomocnik;-)
Pomocnik pierwsza klasa.:-)

Koszyk wielkanocny

Która mi wrzuci jajeczko do koszyka? :p
Wrzuciłam takie zielone.:-)

Buhahahahaha
biglol.gif
Adriano też pytał czy mikołaj przyjedzie
smilie10.gif
A dziś stwierdził że niue będziemy spac w nocy żeby zajączka zobaczyc
smilie3.gif
A Maciuś się pyta kiedy będzie miał urodziny - w końcu śnieg, święta, no to wychodzi, że po świętach urodzinki.;-):-D Ile mu się natłumaczyłam.:szok: W koncu się pyta dlaczego urodziny ma sie tylko raz w roku?:-D:-D

U nas zawsze zając w niedzielę kica:-p
a to w razie gdyby mama miała mało roborty:eek::baffled:
Najwidoczniej krzywo było poukładane.:baffled:;-):-)

Wy już chyba świętujecie to ja też idę mężusiowi jajeczniczkę zrobić i leci moja ukochana komedia buziaki i dobranoc
Co to za komedia?

szukam ochotników do uporządkowania tego bajzlu:eek::baffled::sorry::nerd:
Ja mogę się zgłosić na ochotnika, bo chwilowo mam przerwę, to Ci pomogę.:tak::-)

Asiulinka to kaman bo ja już m proponowałam że zapałki dziś ciągniemy a on nie chce:baffled: A może ja dzieciarnie zamknę w tamtym pokoju i zobaczę co się stanie:sorry: U mnie tak: ja siedzę przy kompie m gazetę czyta a młode szaleją w najlepsze:laugh2:

Ptaszynkooooooooooooo widzu Cię:-D
Obejrzałam "Igraszki losu".Ja nie lubie horrorów....Za dużo ich w życiu;-)Ale jak M oglada to musie z nim bo się nie mam kaj ukryć;-)"Piła" mi sie podobała ale aspekt psychologiczny...Do czego zdolni są ludzie..Akcji mogłoby nie być:baffled::baffled:
Madzka kofanan będziom tęsknić.Nio i mokrego jajka i smacznego dungusa:-D

Słucham Śpiącej Królewny i rycze z rozczulenia...Moja kofana mamula mi piosenki najczęściej z tego śpiewała...Oj jaka mnie melancholia wzieła...

Dwa kurczaki w koszyku siedzą,
i rzeżuchę sobie jedzą,
baran w szopie zioło pali,
pewnie zaraz się przewali.
Ksiądz za stołem już się buja
WESOŁEGO ALLELUJA

wielkanocqj8.gif

Do usłyszenia po świętach :tak:
(chociaż jutro jeszcze może do Was zajrzę:-p:-))

reklama
A u nas Maja już wykąpana i teraz ja się zabieram do kąpieli, a potem poleżymy całą rodzinką na łóżku i pooglądamy tv:-):-):-)

Do góry