reklama
E
Ewcia81
Gość
u mnie tez tak mały reagował,,ale jak tatus z nim pogadał i pokazal,ze siebie tez tak obcina,,to sie dał,,no i teraz tata przejął pałeczkeEwcia Jędrek na widok maszynki do golenia dostaje pierdolcaod poczatku obcinamy go u fryca nożyczkami. Siedzi grzecznie, więc fryzura raczej bezschodowa.

sewa
mamuśka ;-)
u mnie tez tak mały reagował,,ale jak tatus z nim pogadał i pokazal,ze siebie tez tak obcina,,to sie dał,,no i teraz tata przejął pałeczke![]()
U mnie tłumaczenia nie pomagały. Mój M też się fryga maszynką i mały to widzi, ale ucieka za każdym razem. Noooo i zostaje fryc. Nie ma wyjścia, bo włochy mu rosną jak oszalałe.
Marta1981
Rodzyneczka
Herbatkę wzmocniłam miodem i sokiem malinowym z dziką różą
.W lodówce znalazłam kiszoną kapuchę i zarzutka już się pryczy;-)
.
Olo od początku maszynką w domu ścinany i tylko nie lubi jaqk włosy mu spadają na ciałko
.

Olo od początku maszynką w domu ścinany i tylko nie lubi jaqk włosy mu spadają na ciałko

E
Ewcia81
Gość
Sewa moj u fryca chyba by nie wysiedzial,on jest tak ruchliwy,ze szok,,non stop lata,za 5 lata,,,nawet jak tat go obcina to musi sie sprezac,bo malemu sie nudiz po 10 minutach i to jak cholewkaaa

Marta1981
Rodzyneczka
Zmykam ,bo Jul mi po kablach od kompa buszuje i amplitunerem się bawi(raz głośno,raz cicho
).A i stare może wrócić
.

mojego też dzisiaj roznosi - lezy w łóżeczku w poprzek, sciąga sobie na głowe ochraniacz , nogi dyndaja między szczebelkami i co chwile słyszę ryk smiechuAj te nasze dzieci![]()

reklama
Podziel się: