reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Bodzia aja to noga z humanizmu,,hihi,,,tylko matma i informa mi w głowie była...
Mnie to wysyłali an dziennikarstwo i prawo ale ja leń poszłam do kosmetycznej szkoły.Czasem żałuje ale jak spojrze na Lola to juz nie żałuje.Jakbym poszła na studia to moje życie inaczej by się potoczyło.Więc się ciesze,że nie poszłam i mam mojego skarbka:-D

reklama
Moje chłopaczki już śpią.:tak: Grześ długo walczył, ale w końcu poległ.;-):-D

A co do imion, to Maciuś miał być Maciusiem, a gdyby był dziewczynką to byłby Martą lub Madzią. A Grześ to jako chłopiec: Grześ lub Tomek, a dziewczynka to Magda, choć mi się Ola podobała, ale M się zgodzic nie chciał.

Może pójdę się "odświerzyć"?:confused: Tylko, żebym zdążyła przed "wspólną".:sorry2:

czekam na m. żeby mu podać kolacyjkę i w końcu się przytulić a może jego Brunon też ruszy??????????????;-)
oj chciałabym chciała...

Moja dzidzia jest coraz słodsza tak fajnie się teraz przytula już nie on sobie a ja sobie tylko tak słodko się z nim śpi nawet lepiej niż z m, takie małe cieplutkie ufne ciałko rewelacja

Sikoreczka, u mnie ten sam model zmywary tylko dzisiaj w granat ubrany i też szwankuje coś :baffled::baffled::-D:-D
Bodzia , Ty mója duszyczko pokrewna, ja też cała humanistka:tak::tak:W liceum miałam dobre oceny z matmy tylko dlatego że grałam w w siatkówke w reprezentacji szkoły w jednej drużynie z matematykiem:laugh2::laugh2:Ja ze studiami błądziłam - po maturze prawo:dry::dry: potem wypadek samochodowy na drugim rokui jakoś mi się w głowie rozjasniło i bach - socjologia:tak::-)Dla mnie najlepszy wybór. Czułam że się rozwijam i robię to co lubię. Nawet niezłe perspektywy pracowe potem:tak:.
Spadywuje do chłopaków na golasowanie. Wpadne po kąpieli
Inna ja też dzis mam w planach wonne olejki, i inne cuda na kiju;-);-):-D:-D:-D Uwielbiam takie relaksaczjne wieczorki:tak::-)

Dziewuszki a możecie zmywarkę pożyczyc, bo moja strajkuje:baffled:
No dawać do mnie;-):tak:.
Chłopy grali,Olowi zachciało się ciastek to upiekłam takie wykrawane foremkami,serducha,gwiazdki,ryby,kwiatki,dzwonki.Sąsiadka oddała mi swoje foremki,kupione na naszym bazarku od ruskich,jeszcze cena na pudełku 1 rubel 45 kopiejek:tak::-D.

reklama
Inna ja jestem cała humanistka...Nawet mature z histoeii pisałam.A przy matmieto się ze mnie śmiali,że komplikator włączam.I z inteligencji zostaje zero;-)A matematyczka jak mi dawała ocene na świadectwo maturale to się z pięc razy pytałą czy na pewno nie pisze z matmy bo jak pisze to ona mi 4 nie da bo się wstydu najem.Nie pisałam chciałam zdać:-D:-D:-DA polski uwielbiałammmmmmmmmmmmm...Pisałam najlepsze wypracowania w całej klasie:tak:
Heh, ja też maturę z historii pisałam, tylko mnie historyca nie lubiła ;-), z pisemnej miałam 4 (choć dowiedziałam się, że należała mi się 5:baffled:), ale na ustnej małpa jedna mnie sprowadziła na ziemię i dała mi odpuszczającą (jak mawiał jeden z moich nauczycieli, bo ta ocena wg niego odpuszczała niewiedzę:-p), czyli 2 :wściekła/y:. Chyba 5 godzin w domu ryczałam, bo uważałam, że niesłusznie ta ocena (no bo skoro z 3 pytań odpowiedziałam na pełne 2 i 3 takie wymęczone, to skąd 2:sorry2:). No, ale tak życie się toczy, że praktycznie non stop mam do czynienia z historią w różnym wydaniu :dry:

Sikoreczka, u mnie ten sam model zmywary tylko dzisiaj w granat ubrany i też szwankuje coś :baffled::baffled::-D:-D
Bodzia , Ty mója duszyczko pokrewna, ja też cała humanistka:tak::tak:W liceum miałam dobre oceny z matmy tylko dlatego że grałam w w siatkówke w reprezentacji szkoły w jednej drużynie z matematykiem:laugh2::laugh2:Ja ze studiami błądziłam - po maturze prawo:dry::dry: potem wypadek samochodowy na drugim rokui jakoś mi się w głowie rozjasniło i bach - socjologia:tak::-)Dla mnie najlepszy wybór. Czułam że się rozwijam i robię to co lubię. Nawet niezłe perspektywy pracowe potem:tak:.
Spadywuje do chłopaków na golasowanie. Wpadne po kąpieli
Inna ja też dzis mam w planach wonne olejki, i inne cuda na kiju;-);-):-D:-D:-D Uwielbiam takie relaksaczjne wieczorki:tak::-)
Ech, a my w końcu zmywarę zakupujemy, już upatrzona, tylko czekam aż mężuś powie : bierzemy :tak:,a to ponoć już na dniach, tak obiecuje ;-)
U mnie ze studiami to było dziwnie, bo przed maturą ubzdurałam sobie, że idę na kulturoznastwo, złożyłam papiery, zdałam egzamin (a było, o zgrozo, ponad 7 osób na miejsce:baffled:) i tak pierwszy rok poleciał...Ale później wzięłam dziekankę, wyjechałam do Irlandii, po roku wróciłam na studia, ale nie umiałam się wgryźć - nowi ludzie, problemy z zapisaniem się na fakultet, itd.Więc po dwóch miechach na II roku odpuściłam, poznałam J. i... już całkiem mi chęć na naukę przeszła :-D.
A teraz wzięłam się za pedagogikę resocjalizacyjną, kierunek ciekawy, no i jakieś perspektywy pracy są :tak:. A do tego tak wiele można się o sobie dowiedzieć, że :szok:. Tylko ta wszechobecna historia - na kulturoznastwie historia kultury, historia filozofii, teraz historia wychowania...:sorry2:. No, ale jakoś to przeżyję ;-)
A oto moje nowe dzieło:
ŚPIĄCA OLIWKA W RÓŻNYCH ODSŁONACH :

Do góry