sikoreczka79
Fanka BB :)
Lachony moje koffane ja mus spadac do lekarza i do przedszkola i do sklepu i do.... MADŻKA życznij żółwiaaaaaaaaaa!!!
Buziole i do potem;-)
Buziole i do potem;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia Irlanda -mimo ze zwa mnie ' Meg o sokolim wzorku' daj wieksza fotke ;-)
A co tu za popijawy sie odbywaja? Czy kolezanki maja skonczone 18-scie? ;-)
nie wstrętna tylko praktycznaZnowu si ena wieczór umawieacie????;-)
może m wróci dzisiaj późno to bardzo chetnie z wami posiedze, a tak swoja droga to mógłby przyjechać tak kolo 24
ale ze mnie żona wstrętna
;-)
kiedyś mi się zdarzało układać ubrania kolorami ale teraz nie mam czasu... na głupoty ...jest czas na BBDziewczyny??? Czy macie w szafkach poukładane ubrania kolorystycznie? Np. tylko białe obok siebie na wieszakach, potem np. tylko zielone na wieszakach i tp itd.?
Dlaczego pytam? A dlatego że ostatnio oglądałam taki program angielski i była super pani domu i ona właśnie miała tak poukadane w szafkach. Niepowiem ładnie to wyglądało ale u mnie to jest nierealne nie dałabym rady takiego porządku utrzymać.
Ale może któraś z Was tak ma poukładane?
megusek dużo zdróweczka życzęoj jakos szalone kobiety i inne LACHONY ;-) nie udalo mi sie wciagnac do Was. Chociaz czasem Was poczytuje. Niekotre wiedza co u nas...ospa....brrrr
No i wreszcie was doczytałam
Byłyśmy z małą w biedronce i są w promocji pieluchy happy, kto ma blisko to niech biegnie:-):-):-) Oczywiście nie ominęłam lumpeksu i kupiłam małej dwie spódniczki i maskotkę za niecałe 10zł. Teraz mała śpi a ja biorę się za obiad.
Co do nadżerki to moja gin stwierdziła,że skoro jeszcze planuję dzieci i jestem młodaszok:
) to nie będzie wypalania ani mrożenia tylko leczenie farmakologiczne. Przed ciążą miałam sporą nadżerkę ale po ciąży dużo się zmniejszyła więc ją wyleczyłam, ale niestety po roku znowu się odnowiła i znów ją leczyłam tabletkami, zobaczymy co znowu będzie za rok
kurteczka bardzo ładna:-) w sam ras na wiosneKupiłam Małemu kurteczkę na allegro:
Dwustr. kurtka na wiosnę MARKS&SPENCER 12-18m (331567999) - Aukcje internetowe Allegro
Może i Wam się spodoba;-). Boję się tylko że może być za duża....:-( ale jak tak to będzie na jesień.