reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Lachony moje koffane ja mus spadac do lekarza i do przedszkola i do sklepu i do.... MADŻKA życznij żółwiaaaaaaaaaa!!!
Buziole i do potem;-)

reklama
dobra idxta po dzieic,obiad pichcic
ja synka
te zniedlugo odbieram,,ale jeszcze mam czas na BB,,,

fajna kurtkaaaaaaaaaaa iiwkaaaaa:tak:

ptaszyno żółw ma dzisiaj wychodne, do kumpli w zoo zajrzał:baffled::-Ducałuj Madzika i widzimy się wieczorkiem bo ja tez zara zmykam szykowac się do gina:sorry2:

Kasia Irlanda -mimo ze zwa mnie ' Meg o sokolim wzorku' daj wieksza fotke ;-)

A co tu za popijawy sie odbywaja? Czy kolezanki maja skonczone 18-scie? ;-)

OOOOO forumowe stylizacje się zaczynają:-D:-D:-D;-) to jak am coś ładneog z tego wyjdzie to też pisze sie na "konsultację";-)

Znowu si ena wieczór umawieacie????:crazy:;-):laugh2: może m wróci dzisiaj późno to bardzo chetnie z wami posiedze, a tak swoja droga to mógłby przyjechać tak kolo 24:rofl2::rofl2::rofl2::sorry2: ale ze mnie żona wstrętna :baffled:;-)

Madźka ja przy moim to nawet nie zaczynam :no::no::no: bo poźniej odejśc nie mogę a ten sie wscieka:baffled: ale z jednej strony go rowumiem bo my tv przez kompa oglądmy i jak ja "lachonuje" to on nie ma co robić:dry:
Echhhh pogodzić wsyztskich:baffled: trzeba jeszzcze 2 kompy do domu kupić( bo mały juz tez potrafi pokazac ze chce grac) dla każdego po jednym i będzie spokoj;-)

Moje dziecko właśnie łaskawie się obudziło:dry::dry:Więc wybywan na troszeczke noge rozruszać:-p:-p
Meguskuuuuuuuuuuuuu ja nie mam 18:-p:-p:-pA do stylistki bym poszła.Tylko po tych programach bym się bała....;-);-)

Dziewczyny??? Czy macie w szafkach poukładane ubrania kolorystycznie? Np. tylko białe obok siebie na wieszakach, potem np. tylko zielone na wieszakach i tp itd.?

Dlaczego pytam? A dlatego że ostatnio oglądałam taki program angielski i była super pani domu i ona właśnie miała tak poukadane w szafkach. Niepowiem ładnie to wyglądało ale u mnie to jest nierealne nie dałabym rady takiego porządku utrzymać.
Ale może któraś z Was tak ma poukładane?
kiedyś mi się zdarzało układać ubrania kolorami ale teraz nie mam czasu... na głupoty ...jest czas na BB :laugh2::laugh2::-p
oj jakos szalone kobiety i inne LACHONY ;-) nie udalo mi sie wciagnac do Was. Chociaz czasem Was poczytuje. Niekotre wiedza co u nas...ospa....brrrr
megusek dużo zdróweczka życzę:tak:
No i wreszcie was doczytałam:szok::szok::szok:
Byłyśmy z małą w biedronce i są w promocji pieluchy happy, kto ma blisko to niech biegnie:-):-):-) Oczywiście nie ominęłam lumpeksu i kupiłam małej dwie spódniczki i maskotkę za niecałe 10zł. Teraz mała śpi a ja biorę się za obiad.
Co do nadżerki to moja gin stwierdziła,że skoro jeszcze planuję dzieci i jestem młoda:)szok::szok::szok::szok:) to nie będzie wypalania ani mrożenia tylko leczenie farmakologiczne. Przed ciążą miałam sporą nadżerkę ale po ciąży dużo się zmniejszyła więc ją wyleczyłam, ale niestety po roku znowu się odnowiła i znów ją leczyłam tabletkami, zobaczymy co znowu będzie za rok

Kupiłam Małemu kurteczkę na allegro:
Dwustr. kurtka na wiosnę MARKS&SPENCER 12-18m (331567999) - Aukcje internetowe Allegro
Może i Wam się spodoba;-). Boję się tylko że może być za duża....:-( ale jak tak to będzie na jesień.
kurteczka bardzo ładna:-) w sam ras na wiosne :tak:

.....idę ziemnioki obrać ....:-p:zawstydzona/y:

reklama
Wróciliśmy ze spaceru, fajnie jest, cieplutko.... kupiłam Jędrkowi buciki na wiosnę, zrobiłam zakupki, zaraz będziemy obiadek wcinali :tak:

Madźka nie dotarłam do mamy, jutro idę to luknę w te papiry i zobaczę co ja Ci tam mogę powiedzieć w wiadomym temacie :tak:

Do góry