reklama
Babeczki wiosennych spacerków życzę , my tez wybywamy się dotlenić bo az żal siedzieć w domu jak TAKA pogoda za oknemDo popołudnia;-)
Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedziec
W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)
Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedzieca w Kraku 16 st i zaroweczka swieci...
W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)
To juz uzaleznienie serialowe
Ja mam jeszcze jedno- tel komorkowy ;-) chociaz ostatnio nie mam do kogo nawet smsow wysylac ;-(...
sikoreczka79
Fanka BB :)
Witam wiosennie
Tylko nie wiem czy to przypadkiem nie będą stare odcinki
Zresztą zobaczymy
jak miło
Nasza pani doktor przyjmuje od 14. Adrianek całą nockę kaszlał i straszną chrypę ma. No ale z chorowaniem jego i tak już jest lepiej, bo na początku dwa tygodnie był zdrowy a przez trzy chorował i najczęściej zapalenie oskrzeli
My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni
Nie sprzątałam dwa dni w domku i mam ogromny sajgon i jeszcze większego lenia
Bosssssz jak mi się dziś nic nie chce

też się ucieszyłam bo mam już dosyc siedzenia po nocachNoooo co Ty :-):-):-):-):-) fajniesuper, że mi napisałaś. Kochana jesteś
![]()

No jak to reklamowli to za każdym razem o Was myślałam![]()

nie byłam jeszczeSikoreczka qurcze was to te choroby nie opuszczają:-no:Zdróweczka dla Adrianka
Byłaś już z nim u lekarza???

My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni

Dzień dobry lachony.
Pogoda piękna za oknem -słoneczko świeci i cieplutko....ale co z tego, skoro siedzimy w domku, bo Macio chory.:-(

Sikoreczka dużo zdrówka dla Adrianka i mam nadzieję, że darują Madzi to kłucie.
Jaśminka tule mocno. Będzie dobrze, musicie chyba na nowo sie zgrać. Trzymam kciuki, żeby było jak dawniej. :*
Nic mi się nie chce.
Idę chyba sobie kawkę zrobię.

Pogoda piękna za oknem -słoneczko świeci i cieplutko....ale co z tego, skoro siedzimy w domku, bo Macio chory.:-(
Popieram.Cara w tym blondzie bardzo ci było ładnie![]()

A ja żadnego z tych seriali nie znam, bo Polsatu nie mam.Ja "Skazanego" oglądałam bo małż oglądał. "Jericho" nie lubie.
Wole juz "Misja:Epidemia", "Poszukiwani", "Agenci NCIS" no i "CSI".Nic nie pobije "Kryminalnych Zagadek":-):-):-):-)

Sikoreczka dużo zdrówka dla Adrianka i mam nadzieję, że darują Madzi to kłucie.

Jaśminka tule mocno. Będzie dobrze, musicie chyba na nowo sie zgrać. Trzymam kciuki, żeby było jak dawniej. :*
Nic mi się nie chce.

Idę chyba sobie kawkę zrobię.
sikoreczka79
Fanka BB :)
Jasminko tulę mocno! Ułoży się
Megusku ja też nie cierpię byc więżniem własnego domu
Nerwowa sie wtedy robię. Jeszcze troszkę i ruszycie w wiosnę. Biedny Kubuś tak się nacierpiał. Buziaczki dla niego;-)
Ja pomału nabieram przekonania że trzeba się ruszyc i posprzątac. Na razie się żegnam i mówię do potem kobitki:-)

Megusku ja też nie cierpię byc więżniem własnego domu

Ja pomału nabieram przekonania że trzeba się ruszyc i posprzątac. Na razie się żegnam i mówię do potem kobitki:-)

Agatka_BB
IX Lachon BB
Witam
Wszytskie wybyły jak ja moge na chwilke usiasc i pogawędzić;-)
;-)
Jasmina tule cie mocno...naepwneo si eułozy wsyztsko
Cara łądnia ci w tym blondzie bylo, nawet bardzio ładnie
Co do seriali to u mnie te cienko ze zanjomoscia tego co piszecie...ja to tylko "Na wspólnej" oglądam i czasem "Pierszą miłość" ale to żadko.
Pisałysćsie cos o ksiazkach....... ja nie znosiłam czytać książek to ostatniego tygodnia. Dosta.łam od mamy książke "Diabeł ubiera sie u Prady" i pochłonęlam ja w pare dni ...... ja w zyciu chyba nie przeczytalam tyle stron co ta kasizka ma
az wstyd ale naprawde nie znois.łam czytac....mozę dlatego ze nie trfilam na ksiazki mi odpowiadajace
nie wiem ale jakbyscie mialy cos godnego polecenia, do takiego bardzo "lekkiego" czytania to dajcie znac
Wszytskie wybyły jak ja moge na chwilke usiasc i pogawędzić;-)

Jasmina tule cie mocno...naepwneo si eułozy wsyztsko
Cara łądnia ci w tym blondzie bylo, nawet bardzio ładnie

Co do seriali to u mnie te cienko ze zanjomoscia tego co piszecie...ja to tylko "Na wspólnej" oglądam i czasem "Pierszą miłość" ale to żadko.
Pisałysćsie cos o ksiazkach....... ja nie znosiłam czytać książek to ostatniego tygodnia. Dosta.łam od mamy książke "Diabeł ubiera sie u Prady" i pochłonęlam ja w pare dni ...... ja w zyciu chyba nie przeczytalam tyle stron co ta kasizka ma

hello 
To mam dla Ciebie smutną wiadomość, po trzecim sezonie Jericho zostało niedawno skanselowane.
No, ale dobrą stroną jest to, że w Polsce dopiero jeden sezon leciał chyba, więc jeszcze trochę oglądania Ci zostało
;-)
CSI kocham ;D...
Ale dla mnie jericho i ta cala intryga jest bomba ;-) W koncu stephen king w tym maczal paluchy...
To mam dla Ciebie smutną wiadomość, po trzecim sezonie Jericho zostało niedawno skanselowane.
No, ale dobrą stroną jest to, że w Polsce dopiero jeden sezon leciał chyba, więc jeszcze trochę oglądania Ci zostało

potworek.pl
Potworkowa Mama :)
Czołem Lachony!!
My sie odtatni z J kłócimy więc nawet nie mam ochoty zaglądać do kompa
. Tz. jest fajnie i miło, ja coś powiem, on odpowie ja się wsciekam i jaaazzzzdaaaa
.
Zjadłam obiadek, zaraz przebieram Oliwkę, bo cała uświniona jest i idziemy wygrzewać się na słonku. Może plac zabaw zaliczymy
.
No i od razu podejdę do klasztoru franciszkanów, bo tam jest świetlica wychowawczo-opiekuńcza i zapytam czy mnie przyjmą na praktykę
, bo do połowy kwietnia muszę mieć zaliczone 16 godzin praktyki w takim właśnie miejscu.
Dzisiaj już nie zaglądnę, bo nie mam ochoty na kolejną kłótnię...
Papatki i tulaski i buziolki ;-)
My sie odtatni z J kłócimy więc nawet nie mam ochoty zaglądać do kompa

Zjadłam obiadek, zaraz przebieram Oliwkę, bo cała uświniona jest i idziemy wygrzewać się na słonku. Może plac zabaw zaliczymy

No i od razu podejdę do klasztoru franciszkanów, bo tam jest świetlica wychowawczo-opiekuńcza i zapytam czy mnie przyjmą na praktykę

Dzisiaj już nie zaglądnę, bo nie mam ochoty na kolejną kłótnię...
Papatki i tulaski i buziolki ;-)
reklama
sewa
mamuśka ;-)
Wróciliśmy ze spacerku. Piękne słonko, ale wieje nieprzyjemny wiatr
Przy okazji weszłam do przychodni i poprosiłam o skierowanie na badania dla Jędrka. Wolę przed wyjazdem sprawdzić czy wszysko ok.
Już się boję jak pomyślę o pobieraniu krwi u małego :-( Noooo ale nie mam wyjścia.
Teraz zjemy obiad i chyba jeszcze pójdziemy się powietrzyć.
Wszystkim choraskom zdrowia.
sikoreczka to chyba będą powtórki, ale i tak je będę oglądała
;-):-)
inna trzymaj się i już nie walcz tak ze ślubnym....
Agatka do czytania mogę polecić Ci książki Paulo Coelho, Whartona. Mnie bardzo się podobją....

Już się boję jak pomyślę o pobieraniu krwi u małego :-( Noooo ale nie mam wyjścia.
Teraz zjemy obiad i chyba jeszcze pójdziemy się powietrzyć.
Wszystkim choraskom zdrowia.
sikoreczka to chyba będą powtórki, ale i tak je będę oglądała

inna trzymaj się i już nie walcz tak ze ślubnym....
Agatka do czytania mogę polecić Ci książki Paulo Coelho, Whartona. Mnie bardzo się podobją....
Podziel się: