reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Babeczki wiosennych spacerków życzę , my tez wybywamy się dotlenić bo az żal siedzieć w domu jak TAKA pogoda za oknem :tak::-D:-D Do popołudnia;-)

Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedziec :( a w Kraku 16 st i zaroweczka swieci...

W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)

Zal...baaaaaaaaardzo zal. Dzis dr powiedziala ze my do konca tyg w domu mamy siedziec :( a w Kraku 16 st i zaroweczka swieci...

W temacie seriali jeszcze....alez Wy ogladacie tych seriali. Ja to staram sie nie wciagac. Moze obejrze Odwroconych jak beda (na wiosne podobno), a wczoraj z ciekawosci wlaczylam na chwile TVN po 22 i tam jakies glupie dialogi o przebijaniu gumek...nagralam sobie wiec moze jak Kuba zasnie oblukam przy prasowaniu czy to tylko na takie glupie wyglada czy faktycznie jest :-)

To juz uzaleznienie serialowe :p...
Ja mam jeszcze jedno- tel komorkowy ;-) chociaz ostatnio nie mam do kogo nawet smsow wysylac ;-(...

Witam wiosennie
199.gif
Noooo co Ty :-):-):-):-):-) fajnie :tak: super, że mi napisałaś. Kochana jesteś :tak:
też się ucieszyłam bo mam już dosyc siedzenia po nocach:angry: Tylko nie wiem czy to przypadkiem nie będą stare odcinki:sorry2: Zresztą zobaczymy:tak:

No jak to reklamowli to za każdym razem o Was myślałam:-D:-D:-D
:laugh2:jak miło:laugh2:
Sikoreczka qurcze was to te choroby nie opuszczają:-:)no:Zdróweczka dla Adrianka:tak:Byłaś już z nim u lekarza???
nie byłam jeszcze:no: Nasza pani doktor przyjmuje od 14. Adrianek całą nockę kaszlał i straszną chrypę ma. No ale z chorowaniem jego i tak już jest lepiej, bo na początku dwa tygodnie był zdrowy a przez trzy chorował i najczęściej zapalenie oskrzeli:dry:
My byliśmy rano na zastrzyku mam wielką nadzieję że to już był ostatni :sorry2:Nie sprzątałam dwa dni w domku i mam ogromny sajgon i jeszcze większego lenia:baffled: Bosssssz jak mi się dziś nic nie chce:-p

Dzień dobry lachony.:-D
Pogoda piękna za oknem -słoneczko świeci i cieplutko....ale co z tego, skoro siedzimy w domku, bo Macio chory.:-(

Cara w tym blondzie bardzo ci było ładnie:tak:
Popieram.:tak:

Ja "Skazanego" oglądałam bo małż oglądał. "Jericho" nie lubie.
Wole juz "Misja:Epidemia", "Poszukiwani", "Agenci NCIS" no i "CSI".Nic nie pobije "Kryminalnych Zagadek":-):-):-):-)
A ja żadnego z tych seriali nie znam, bo Polsatu nie mam.:sorry2:

Sikoreczka dużo zdrówka dla Adrianka i mam nadzieję, że darują Madzi to kłucie.:tak:

Jaśminka tule mocno. Będzie dobrze, musicie chyba na nowo sie zgrać. Trzymam kciuki, żeby było jak dawniej. :*

Nic mi się nie chce.:no::baffled:
Idę chyba sobie kawkę zrobię.

Jasminko tulę mocno! Ułoży się:tak:

Megusku ja też nie cierpię byc więżniem własnego domu:no: Nerwowa sie wtedy robię. Jeszcze troszkę i ruszycie w wiosnę. Biedny Kubuś tak się nacierpiał. Buziaczki dla niego;-)
Ja pomału nabieram przekonania że trzeba się ruszyc i posprzątac. Na razie się żegnam i mówię do potem kobitki:-):tak:

Witam

Wszytskie wybyły jak ja moge na chwilke usiasc i pogawędzić;-):crazy:;-)

Jasmina tule cie mocno...naepwneo si eułozy wsyztsko

Cara łądnia ci w tym blondzie bylo, nawet bardzio ładnie:tak:

Co do seriali to u mnie te cienko ze zanjomoscia tego co piszecie...ja to tylko "Na wspólnej" oglądam i czasem "Pierszą miłość" ale to żadko.

Pisałysćsie cos o ksiazkach....... ja nie znosiłam czytać książek to ostatniego tygodnia. Dosta.łam od mamy książke "Diabeł ubiera sie u Prady" i pochłonęlam ja w pare dni ...... ja w zyciu chyba nie przeczytalam tyle stron co ta kasizka ma:zawstydzona/y: az wstyd ale naprawde nie znois.łam czytac....mozę dlatego ze nie trfilam na ksiazki mi odpowiadajace:confused: nie wiem ale jakbyscie mialy cos godnego polecenia, do takiego bardzo "lekkiego" czytania to dajcie znac

hello :)

CSI kocham ;D...

Ale dla mnie jericho i ta cala intryga jest bomba ;-) W koncu stephen king w tym maczal paluchy...

To mam dla Ciebie smutną wiadomość, po trzecim sezonie Jericho zostało niedawno skanselowane.
No, ale dobrą stroną jest to, że w Polsce dopiero jeden sezon leciał chyba, więc jeszcze trochę oglądania Ci zostało :-D;-)

Czołem Lachony!!

My sie odtatni z J kłócimy więc nawet nie mam ochoty zaglądać do kompa :baffled:. Tz. jest fajnie i miło, ja coś powiem, on odpowie ja się wsciekam i jaaazzzzdaaaa:angry:.
Zjadłam obiadek, zaraz przebieram Oliwkę, bo cała uświniona jest i idziemy wygrzewać się na słonku. Może plac zabaw zaliczymy :tak:.
No i od razu podejdę do klasztoru franciszkanów, bo tam jest świetlica wychowawczo-opiekuńcza i zapytam czy mnie przyjmą na praktykę :sorry2:, bo do połowy kwietnia muszę mieć zaliczone 16 godzin praktyki w takim właśnie miejscu.
Dzisiaj już nie zaglądnę, bo nie mam ochoty na kolejną kłótnię...
Papatki i tulaski i buziolki ;-)

reklama
Wróciliśmy ze spacerku. Piękne słonko, ale wieje nieprzyjemny wiatr :baffled: Przy okazji weszłam do przychodni i poprosiłam o skierowanie na badania dla Jędrka. Wolę przed wyjazdem sprawdzić czy wszysko ok.
Już się boję jak pomyślę o pobieraniu krwi u małego :-( Noooo ale nie mam wyjścia.

Teraz zjemy obiad i chyba jeszcze pójdziemy się powietrzyć.

Wszystkim choraskom zdrowia.

sikoreczka to chyba będą powtórki, ale i tak je będę oglądała :tak:;-):-)

inna trzymaj się i już nie walcz tak ze ślubnym....

Agatka do czytania mogę polecić Ci książki Paulo Coelho, Whartona. Mnie bardzo się podobją....

Do góry