reklama
I
iiwka
Gość
Lepiej już koffana?Mlody mi sie slania. Ale spac mu nie dam bo pacer jeszcze nas czeka :-)
Mlody szczesliwy bawi sie nowa zabawka :-) a ja kupilam zolte kolczyki do kompletu![]()
bodzia tam od razu aspołecznyWróciliśmy...
Śmierdze tak,że ojej....
.Moje dziecko jest aspołeczneNajpierw bawiłs ie w miare, potem zaczął sypac po głowach piaskiem, następnie dorwał się do rowerw i nie dało się go odciągnąć.Wyjącego zabrałam dalej i spokój.Widzieliśmy wiewiórke, pieski, pogoniliśmy za nimi, pouciekął mi na trawe i było super póki znowu nie wróciliśmy an plac zabaw.Tym razem dojrzał autko
Wsadziłam go do wózka, i na syrenie opuściliśmy plac zabaw.Po 5 min zasnął..Myślałam,że pośpi ze 2h a on po pół godzinie siada i nadaje
Dobrze,że targ miałąm do zaliczenia..Prawie cały ten czas na dworze, nie licząc Biedrony i ja padam...A Karollo...Szczęśliwy i pełęn życia..RATUNKU
.

a co tam dobrego do szamania robisz??
I
iiwka
Gość
dzisiaj M zapytał mnie patrząc na Kacpra czy on przez przypadek nadpobudliwy nie jest

to jeszcze nic mój ostatnio w googlach sprawdzał czy to normalne, że Szymek tak nogami zasuwa 700 tupnięc na minutędzisiaj M zapytał mnie patrząc na Kacpra czy on przez przypadek nadpobudliwy nie jest![]()

I
iiwka
Gość
Ale już lepsze myśli?
reklama
Kasia Irlandka
10/2006 06/2009 :)
No po zakupach to musi być lepiej, prawda Cara??Lepiej już koffana?
Już pomyte. Ale nastepnym razem pamiętaj o mnie;-)Boshe dotarłam wreszcie i poczytałam wszystkoCześć wszystkim i od razu mówię że nie pamiętam , co komu
Kasia dzisiaj zmywara ma awarięale wieczorem pewnie jej przejdzie
na męża
![]()
CUDO!!!!
Halllo My pierwsi w kolejce;-);-);-)
Ty nie podglądaj;-)Koffana;-)A co Karollo hrem zakłada a ja lubie być walcowana podwójnie a nwet potrójnie
CUDO!!!
Dopisz Maciusia i Grzesia (może lubi młodszych;-)) a na Karolka od Bodzinki, uważaj, bo on na dwa fronty leci -widziałam, jak Bodzia umawiała sie z Inną.;-)![]()
A więc w związku z powyższymi postami pragnę oficjalnie zaprezentować poważnego i stałego w uczuciach kandydata do ręki i serca Madzi.Listę do ręki i serca Madzi uważam za otwartą;-)
![]()
Wysoki, przystojny blondyn o niebieskich oczach (po tacie) i mądrym spojrzeniu (po mamie).

Podziel się: