reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

Ja mam takiego nerwa..... weź kolesiowi pociągnij z buta, albo jak zajrzy do Waszego pokoju zaatakuj go jakimś chwytem ninja.... albo tak jak w matrixe była tak scena jak policjanci wchodzą do pokoju a tam jest ta dziewczyna w czarnych włosach....nie pamiętam jak się nazywała. :crazy::szok::crazy:
Trinity :tak:;-);-) widzę, że nastroje z rodzaju zagryź powieś i poszatkuj królują:tak::-):-)

reklama
Bodzia:dry::dry:przecie Cię widze nieeeee? mały mi wisi na piersi
36_2_19.gif
Żarutje przecie.Oddaj mi słońce wiedzmo ple, ple!!!Pada, zimno a Mały chciał się w piaskownicy bawić:szok:Raz zjechał na ślizgawce a potem syrenka jak do wóżka poszedł.Na szczęście krótko wyła:sorry2:

Ja mam takiego nerwa..... weź kolesiowi pociągnij z buta, albo jak zajrzy do Waszego pokoju zaatakuj go jakimś chwytem ninja.... albo tak jak w matrixe była tak scena jak policjanci wchodzą do pokoju a tam jest ta dziewczyna w czarnych włosach....nie pamiętam jak się nazywała. :crazy::szok::crazy:
Trinity....Koffana strach, Ci podpaść...

ehhhhhh jakoś jeszcze mnie trzymają nerwy ... A najgorsze że już wszystko wysprzątałam. Zastanawiam się co dzisiaj robić.... pewnie zacznę pucować od nowa. :crazy::crazy::crazy:

Amanda znowu się obudziła:szok::szok::szok: spała może z 15min i wygląda jakby się wyspała :szok::szok:

Jasmina wczoraj na szczęście nie zaglądał ... a jak wyszłam na spacer to zamknęłam pokój na klucz:tak: bo nieraz się tak zdarzyło że jak wyszłam na dwór to on właził do nas do pokoju i zadowolony siedział przed kompem a jak wróciłam to ani myślał wychodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a nich teraz się zbliży to zastosuję cios karate :tak::-D
bo na sam jego widok to nóż pcha mi się do ręki....

Bodzinka --- Tu żym jezd.
ehhhhhh jakoś jeszcze mnie trzymają nerwy ... A najgorsze że już wszystko wysprzątałam. Zastanawiam się co dzisiaj robić.... pewnie zacznę pucować od nowa. :crazy::crazy::crazy:
To ja zapraszam do mnie. Wyżyjesz się za wszystkie czasy. :rofl2:

Amanda znowu się obudziła:szok::szok::szok: spała może z 15min i wygląda jakby się wyspała :szok::szok:

Jasmina wczoraj na szczęście nie zaglądał ... a jak wyszłam na spacer to zamknęłam pokój na klucz:tak: bo nieraz się tak zdarzyło że jak wyszłam na dwór to on właził do nas do pokoju i zadowolony siedział przed kompem a jak wróciłam to ani myślał wychodzić :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

a nich teraz się zbliży to zastosuję cios karate :tak::-D
bo na sam jego widok to nóż pcha mi się do ręki....
Aluśka - prawidłowo.:tak:

reklama
Witam :-) :-)Cara 87 dobrze zrobić coś nowego z włosami ja mam nadzieje w maju zrobić sobie trwałą.Zawsze mi się podobały loki.:tak::tak:aluśka jestem z tobą trzymaj się kochana;-)może kiedyś będziecie mieszkali oddzielnie z dala od rodzinki

Do góry