reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

reklama
Dzień doberek :tak:

Na początek pochwalę się Amandą jej kucykiem:laugh2:
buziazs8.jpg

i zmykam bo woła głodomorek amciu.....:-)

....będę Was podczytywać...:tak:
Ona jest BOSSSSSKA:-D:-D:-D:-DNo i fryzurka.:tak::tak::tak:Aluśka Ty kobieto miotłe szykuj.Do takiej lasencji to chłopaki będą jak w dym.No ale urodna po mamie;-)
Agatka przesadziłam kfiatka, byłam w Biedronie, kupiłąmam łemu bębenek;-)W końcu:-D:-DNo i grał sobie na nim i śpiewał do rytmu.No super, mam muzykalnedziecko.
Cara podrzucić Ci mój aprat???

Wiesz Agatko BB ja bez tych tabletek miałam straszny problem.Myśle że najgorsze są słodycze,podjadanie i jedzenie po 18,to były moje najgorsze grzechy i musze je wytępić.

MEEEEEEEEEEEEG, wracajjjjjj.Podobno zwą Cię Meg o gołębim sercu:>. To jak już idziesz zapuszczać zmywarke to żeby na pust sie nie puszczała to weź mojegary tez plizzzzzzz:-(
Kasia, dawaj to zapuszcze znoow ;-) Kto jeszcze? ;-)

Helloł Igorku:-D:-D:-D
Ale mi net dziś ślimaczy:crazy:
A wiesz Bodzia, ja wczoraj na chwile zmienialam przegladarke wieczorem na Mozille Firefox (maz bardzo ja chwali) bo cos chcialam z sieci czytac i mnie nerwy konczyly i wiesz ze hula to to ze hej! moze sprobuj? :-)

A ja dzis poszalalam, poodkurzalam jak Kuba zasnal (Kuba sie boi potwora), pomylam podlogi ...normalnie lsni :-)

reklama
Do góry